sunnuntaina, heinäkuuta 30

A day in Karjalohja

The cities that I visited today: Karjalohja (14.1h). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (14.1h).

lauantaina, heinäkuuta 29

A day in Karjalohja

The weathers that I had today: it has been variable cloudiness in Karjalohja, 13-21C, with a relative humidity of 52%, a calm was blowing from the north (24.0h). The cities that I visited today: Karjalohja (13.2h). The customExperiences that I had today: nothing (2x), water (2x). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (12.9h).

torstaina, heinäkuuta 27

Valokuvatorstai - Leikki

Leikkijä on päiväunilla ja laiva parkissa laiturin nokassa.

Toinen osallistumiseni Valokuvatorstaihin. Otin kuvan pariviikkoa sitten mökillä.

Minun puikkoni

Mulla on kirjastosta Stich'n bitch kirja lainassa. Siellä oli näppärä minun puikkoni-taulukko, josta voi kaupassa katsoa, että ei, en varmaan tarvitse kolmansia 3:n suoria puikkoja... :)

No pitihän sitä taulukkoa vähän tuunata... Minun puikkoni:


A day in Kerava

The activitys that I had today: holiday (3.3h). The cities that I visited today: Kerava (12.1h), Vantaa (3.7h). The customExperiences that I had today: online (3.3h), happy (3.3h), holiday (3.3h), nothing (2x), water (2x), nothing (3.3h), safe (3.3h). The moods that I had today: happy (3.3h). The places that I stayed in today: Koti (12.2h).

keskiviikkona, heinäkuuta 26

A day in Kerava

The weathers that I had today: it has been partly sunny with a shower in the area in Kerava, 12-26C, there was 0.8mm of rain, a gentle breeze was blowing from north to northwest (24.0h). The cities that I visited today: Kerava (12.9h). The customExperiences that I had today: nothing (1x), water (1x). The places that I stayed in today: Porukat (0.9h), Koti (11.0h).

tiistaina, heinäkuuta 25

Kesälomalla

Mulla alkoi virallisesti kotiäitiys - eli hoitovapaa. Mies on kuitenkin kesälomalla, joten mäkin lomailen :).

Olimme yli viikon mökillä ja parvekkeen kasvit oli saatava viihtymään. Ratkaisu: anopin 60-luvun Kukkamatic! Aivan loistava keksintö, kasvien juurelle tyrkätään saviset "porkkanat", jotka ovat täynnä vettä, ja joihin tulee letkua pitkin uutta vettä aina kasvin juodessa! Ja mikä parasta - se toimii! Kaikki kasvit selvisivät huippupaahteisella partsilla ihan yksikseen :)

Mökki on melko lähellä Kasvihuoneilmiötä, antiikkia ja humpuukia kuvaa paikkaa hienosti. Ostin sieltä kesäisiä Martta Wendelin kortteja. Ja pitihän tietty Karjalohjan markkinoilla käydä, ostin hahtuvalankaa ja villaa valkoisena ja ompunvihreänä, yhteensä 6 €!!! Tuli hyvä mieli :)

Mökillä Juho oppi nousemaan itse istumaan, syömään omalla lusikalla ja harjaamaan omia hiuksiaan :). Kylläpä viikossa ehtiikin paljon! Ai niin, ja eka hammas puhkesi eilen!!!

Eilen korjasin 30-vuotta rikki olleen soittorasian. Mieheni söpö siipiä heiluttava ja silmiä pyörittävä tipu oli niin symppis, että pakkohan se oli saada toimimaan.

Osallistun neulojien Salainen ystävä-projektiin. Kuulostaa ihanalta :)



Siirsin Valmiit tekeleet omille sivuille, niin eivät tossa sidebarissa hidasta turhaan aukeamista...

Edit* eihän siihen mennyt kuin kolme päivää, että sain kuvat tähän postaukseen...

A day in Kerava

The cities that I visited today: Kerava (11.1h). The places that I stayed in today: Koti (11.0h).

maanantaina, heinäkuuta 24

A day in Kerava

The weathers that I had today: it has been intervals of clouds and sunshine with a shower in Kerava, 15-25C, with a relative humidity of 72%, there was 2.0mm of rain, a calm was blowing from the north (24.0h). The cities that I visited today: Kerava (18.1h). The places that I stayed in today: Koti (16.9h).

sunnuntaina, heinäkuuta 23

A day in Karjalohja

The cities that I visited today: Karjalohja (6.3h), Sammatti (0.6h), Kerava (4.7h). The places that I stayed in today: Koti (4.7h), Suviranta - mokki (4.9h).

tiistaina, heinäkuuta 18

A day in Karjalohja

The cities that I visited today: Karjalohja (16.5h). The customExperiences that I had today: nothing (1x), water (1x). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (16.5h).

maanantaina, heinäkuuta 17

A day in Karjalohja

The cities that I visited today: Karjalohja (13.5h). The customExperiences that I had today: nothing (1x), water (1x). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (12.6h).

torstaina, heinäkuuta 13

Valokuvatorstai - rumuus

Olen pari viikkoa seurannut Valokuvatorstaita, nyt vihdoin muistin torstaina eksyä paikalle ja uskaltautua mukaan.

Aiheena on RUMUUS. Tämä on ruma, olen sen itse ekalla tai tokalla tehnyt, kukaan ei tiedä mikä otus tai öttiäinen se on, mutta ruma se joka tapauksessa on - ei edes hellyyttävä, vain ruma.

A day in Kerava

The cities that I visited today: Kerava (11.7h). The places that I stayed in today: Koti (11.3h).

keskiviikkona, heinäkuuta 12

Mekosta hameeksi ja koolailua

Mulla on pyörinyt vuosia vaatehuoneen perällä tanttamainen mekko, jota olen joskus lukiossa pitänyt.

En siihen moniin vuosiin edes mahtunut, nyt mahdun, mutta en ikinä pitäisi... Siispä sakset esiin! (varmaan jokin alitajuinen lukko laukesi, kun luin Do Redo- villapaidan silppuamiskirjaa) Eilisen äherryksen tulos: paljon nuorekkaampi, liehuvahelmainen kesähame! :)


Toissa iltana koolailin, värjäsin 2 vyyhtiä Huopasta, 1 7-veljeä ja 1 woolia.

Väriliemissä oli wool Slammin' strawberry kiwi, 1 huopanen oli berry bluessa, jossa oli 1/5 grapea, ja yksi huopanen oli Grapessa (3 pussia !!!). 7-veikka oli jälkikylvyissä huopasten jälkeen, toinen pää grapessa ja toinen blue berryssä, ja kappas vaan, sehän imikin väriä ihan eri tavalla! Blue berry oli järkky sininen, joten 7-veikan sinisessä ollut pää pääsi myös grapeen. Woolista tuli vähän turhan pinkki, huopaset ei värjäytyneet, mutta jämävärin huuhdontaan käytetty 7-veikka onnistui hyvin. Värjäily on yllätyksiä täyynä!

MUISTIIN ITSELLE: ÄLÄ IKINÄ KOSKAAN MILLOINKAAN YRITÄ VÄRJÄTÄ HUOPASTA!
Se kun ei värjäänny ja vaan vanuu tönkköseksi koko lanka... No okei, ihan ok:t noista loppu viimeksi tuli, mutta ne on KAUKANA siitä mitä haettiin. Toi vaalean viherharmaa on joku epäväri...

Sitten ompelin miehelle protestilipun purjehduskisoja varten. Saapahan nyt nostettua protestin Päijänne purjehduksessa, jos on tarvis.
Ja illalla pelattiin piiiiiiitkästä aikaa Canastaa :) ja tietty parvekkeella!

tiistaina, heinäkuuta 11

A day in Kerava

The cities that I visited today: Kerava (14.6h). The places that I stayed in today: Koti (14.6h).

sunnuntaina, heinäkuuta 9

Keriminen on nyt mukavaa!

Olimme mökillä viikonloppuna, mutta ekan kerran sielläkin oli tukalan kuumaa. Kotona istuimme propellin edessä, mutta silti olo oli tukala. Sateita ja kylmää ilmaa tänne ja heti!

(20:05) Heat is on


Ostin Huuto.net:in kautta kerimispuut ja -laitteen. Laitteen ovat vanhoja, mutta todella tukevia ja toimivia, ja mikä parasta, maksoivat vain 21 € yhteensä. Kiitos Turkuun myyjälle ja hakijoille :). (Ostin siis jo viikkoja sitten, mutta vasta sain itse haettua turkulaisten tuomiset anoppilasta.) Heti alkuun piti kokeilla saako puille vyyhdettyä lankaa, eli pystyykö sillä tekemään nurinkurista hommaa, pystyi.

(20:45) Kerimispuut in Kerava (Koti)

Nyt sitten vaan vyyhtejä tekemään ja kool aidit käyttöön. Pari päivää sitte automaattisesta postauksesta näkyikin iso kasa Kool-aideja, tilasinpa minäkin (kun kaikki muutkin) Jari Mäeltä niitä, harmi, ettei vihreitä makuja / värejä ollut saatavilla! Mutta melkoinen värivalikoima nyt on, eli enköhän niistä jotain saa aikaiseksi... :) Mäen palvelu oli nopeaa! Parissa päivässä oli paketti kotona postilootassa, hinta: 70 senttiä per pussi + 2 € kuljetuskulut.

Toi keriminen on tosi nopeaa nyt, luulempa että moni kosahtanut lankakerä pääsee uusinta käsittelyyn. Tässä aiemmin koolailemiani lankoja pääsi siistiytymään, aika karmeita käsinkerittyjä keriä olivat aiemmin (muistanette mm. sen ananaksen mallisen väkerryksen vanhassavanhassa postauksessa?).

(21:04) Kerimispuut(21:07) Kerimispuut

Toi tutkimussofta teki eilen jonkin päivityksen ja sen jälkeen se ei ole auennut. (Pienet kuvat on softan lähettämiä, isot mun laittamia)Mutta hyvä puoli siinäkin asiassa on, nyt kännyn oma kamera toimii, ja olenkin tutustunut sen hienouksiin. Onko vähän parempi kamera kuin aiemmin?! Kivaa napsia kuvia :)
Kerityt langat kaikissa mahdollisissa väreissä eli oikea, seepia, mv ja negatiivi.

Juhon ankka negatiivina
Omakuva seepiana (ai miten niin kuvauskohteet vähissä?!)
Parveke mustavalkoisena. Seinällä mun huovuttama orvokkityö, jonka aurinko on haalistanut.
Juho tutkii mun tekemää pajukoria, lievittääköhän pajun kuoren alla oleva luonnonsärkylääke noin hampaiden tulon aiheuttamaa epämukavuutta?!


The activitys that I had yesterday: holiday (11.5h). The cities that I visited today: Karjalohja (15.3h), Kerava (3.3h). The moods that I had today: happy (11.5h). The places that I stayed in today: Koti (3.3h), Suviranta - mokki (15.2h).

lauantaina, heinäkuuta 8

A day in Karjalohja

The photos that I took today:
(09:58) Mis me ollaa? in Karjalohja (Suviranta - mokki) (10:56) Luontokuvaaja in Karjalohja (Suviranta - mokki) (11:42) Ulkoruokinnassa in Karjalohja (Suviranta - mokki)
The cities that I visited today: Karjalohja (23.9h). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (23.4h).

perjantaina, heinäkuuta 7

A day in Kerava

The photos that I took today:
(18:48) Autossa in Karjalohja (Suviranta - mokki) (21:05) Tallaisena kesayona ei halua menna nukkumaan... in Karjalohja (Suviranta - mokki) (21:22) Sunset in Karjalohja (Suviranta - mokki)
The cities that I visited today: Tuusula (1.2h), Kerava (14.7h), Karjalohja (7.5h). The places that I stayed in today: Suviranta - mokki (7.5h), Koti (14.7h).

torstaina, heinäkuuta 6

A day in Kerava

The photos that I took today:
(11:56) Aija in Kerava (14:21) Kool aid in Kerava (Koti) (14:29) Kaikki koolit in Kerava (Koti) (14:46) Kaikki koolit in Kerava (Koti) (17:12) Hyva idea! Moda 6/05 in Kerava (Koti)
The cities that I visited today: Kerava (12.1h). The places that I stayed in today: Koti (10.6h).

keskiviikkona, heinäkuuta 5

Apinaintarsiaa (A day in Kerava)

Nyt kun parveke on kesäkunnossa, niin eihän sitä voi muuta kuin viettää aikaa siellä ja neuloa. Lainasin kirjastosta stitch'n bittch - neulojan käsikirjan. Melkoinen pettymys, vain kaksi toteutuskelpoista mallia, joista toinen on apinareppu ja toinen alien huivi. Kirjan ankeat värit luovat tylsyyden kuvaa, vaikka tarinat olivat ihan viihdyttäviä. Mutta apina reppua aloin neulomaan puuvillalangasta.

(08:56) Vahan selkeampi wannabeapina


Muistilappu itselle: älä ikinä koskaan milloinkaan ala tekemään puuvillasta intarsiaa, jossa on enemmän kuin 2 lankaa kerrallaan!!!
(08:48) Henkilokohtainen tuska-festivaali
Älä siis tee tätä toisten (parhaimmillaan 10 eri lankaa samalla kerroksella. Solmusotkua ja sen purkua ol päivän sana. Oma henkilökohtainen tuska-festivaalini.

Mulla oli myös aktiivinen avustaja, joka valvoi lankojeni laatua...

(09:07) Henkilokohtainen avustaja tarkastaa langat in Kerava (Koti)


Mutta onneksi apina ei ollut kuin 30 kerrosta korkea, ja lopulta valmistuikin (tai siis pääsin neulomaan yhdellä langalla)

(13:16) Intarsia apina U in Kerava (Koti)


Sitten kuvasin kännykällä (kaikki kuvat on siis kännykän kameralla otettuja,kun ne liittyy siihen kännysoftan tutkimukseen, lupaan kyllä kuvata kunnon kameralla, kunhan tutkimus on ohi!!!) timattikukkasia, kun ne olivat auki, yöksi ne laittavat terälehdet suppuun.

(11:59) Timanttikukka in Kerava (Koti)

(13:37) Sunshine in Kerava (Koti)


Alkuillalla kävimme anoppilassa omenapuun juurella istuskelemassa

(16:46) Omppupuun alla in Kerava

ja illan viilettyä luin partsilla tuoreinta Kotivinkkiä ja Modaa. :)

(21:05) Illan viiletessa in Kerava (Koti)

(21:40) Auringon laskuun in Kerava (Koti)


The activitys that I had today: playing (2.3h). The cities that I visited today: Kerava (15.4h). The moods that I had today: happy (2.3h). The places that I stayed in today: Koti (13.9h).