tiistaina, maaliskuuta 18

Vihervaara

Malli: Tikrun Vihervaara
Lanka: Novitan Mambo 880g
Puikot: 5,5mm pyörö
Koko: M

Tänään kusti lähti polkemaan tämmöistä versiota Vihervaarasta Ouluun. Saaja on mua parisenkymmentä kiloa hoikempi, joten neule ei joudu yhtä tiukoille kuin kuvissa :). Kuvat on pikaisesti aamutohinassa otettuja, illalla oli takoitus kuvata paremmin, mutta paita piti saada postiin, että varmasti ehtii ennen viikonloppua saajalleen!

(ja juu-u, en ole vielä saanut siivottua viime kesäisiä mansikantaimia parvekkeelta)


Hupulle tapahtui jotain höyrytysvvaiheessa, se lähes kaksinkertaistui!


Tein malliin muutamia sovelluksia neuloessa, en siksi, että ohje olisi ollut huono, vaan koska en osaa enää neuloa kuten sanotaan... katoin monta Wallanderia ja sen myötä "loin" monta sovellusta tyyliin: "ai kato, 10 kerrosta sitten piti tehdä noin, noh mä tein näin." Alun joustimien muokkaukset olivat ihan harkittuja samoin hihojen takaosien oikeat silmukat, muut oli oho-tyylisiä :)


Kaula-aukon tein steekkaamalla, virkattu reunus peittää hyvin siksakin. Ekaa kertaa ikinä päällystin napin neuleeseen sopivaksi langalla, hauska keksintö, kuka semmoisen napin sitten onkaan keksinyt Prymillä.Himoitsen itselleni tummanruskeasta Mambosta neulottua venekaula-aukkoista (lopetetaan neulominen ennen kaulan ja hupun tekemistä) Vihervaarapaitaa, saa nähdä tapahtuuko se tän elämän aikana...


Kaunis malli ja yllättävän kiva lankatuttavuus! Kiitos Tikrulle hyvästä mallista ja onnea vielä Vogueen pääsystä, ei sitä joka puikon heiluttaja semmoisiin yllä!

Ei kommentteja: