keskiviikkona, elokuuta 13

Neuleblääh selätetty!


Olen kärsinyt joka kesäisestä neulebläähistä. Nyt päätin voittaa sen ja neuloin parissa päivässä Juholle lapaset omasta päästä. Lankana 7-veljestä ja ikivanha vaaleansininen, josta pidän kovasti! Aloitin lapaset kärjestä.
Malli: oma
Puikot: 3,25mm bambu pyörö
Lanka: Novitan 7-veljestä 36g

Ylihuomenna lähden Tanskaan viikonlopuksi. Hurahdin eräisiin muovituotteisiin tai oikeammin niiden myymiseen ja nyt lähden nauttimaan työni hedelmistä ILMAISELLE reissulle. Parasta on se, että saan NUKKUA kaksi yötä hotellissa! En ole Eeron (9kk) syntymän jälkeen nukkunut yhtään yötä ilman muutamaa herätystä. Viime yönä en nukkunut yhtään tuntia kokonaan, siis heräsin ainakin 7 kertaa... Ihan pikkasen ärsyttää. Yllättävän paljon odotan myös sitä, että pääsen lennoilla neulomaan bambupuikoilla ;) Neuleblääh on siis todella takana, kun uudet(kin) suunnitelmat kiinnostavat!

4 kommenttia:

Saijja kirjoitti...

Pidä hauskaa reissulla ja onnea nukkumiseen :o)
Pakko kertoa että siltä sny kierrokselta jumituin lukemaan blogiasi, miten teit noiden lapasten peukalon jos kärjestä aloitit?

Taija kirjoitti...

Tein ihan perinteisesti apulangan avulla tehtävän peukun, eli lopuksi poimin silmukat ja neuloin peukalot (tosin rinnakkain magic looppina nekin!) toimii siis "ylösalaisinkin".

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut koukussa blogiisi reilun vuoden verran ja malttamattomana jo odotin, että mitä kesänsatoa saammekaan seuraavaksi nauttia. Rentouttavaa ja iloista matkaa. Odotan innolla mitä kivaa tuot meille tuliaisiksi ;-))).

Sirpa

Taija kirjoitti...

Sirpa: Kiva tietää, että on edes jollain ollut ikävä :) Valitettavasti ei kauheasti ole kesätekemisiä näytettävänä... monta aloitusta, ei juurikaan valmiita...