lauantaina, joulukuuta 6

Uusi lelu ja tilitystä

Ostin kesällä englantilaisen ristipistolehden. Siinä esiteltiin tilaajalahja, hieno Fiskarsin Multi-Tool. Mutta ylläripylläri tilaajalahjaa EI toimitettu UKn ulkopuolelle.
Noh, olin jo hieman innostunut hankkimaan ko. lelun, joten kesäisellä retkellä Fiskarsin Fiskarssiin tiedustelin multi-toolia. Ei löytynyt, paitsi katalogista.

Sitten otin yhteyttä Firskarssiin, sanoivat ettei ole myynnissä Suomen markkinoilla (mitäpä meille myymään, eihän täällä kukaan tee käsitöitä... vain minä ja pari muuta!), mutta kehotti ottamaan yhteyttä Sinelliin, sillä he voivat tilata kaikkia Firskarssin tuotteita.

Menin siis Jumbon Sinelliin, ja kas, siellä kaivettiin sama katalogi esille, kuin Fiskarssissakin. Jälleen ihmeteltiin moista vempainta ja sitä, ettei sitä Suomessa myydä. Mutta onneksi sen pystyi tilaamaan! Hieman aikaahan se otti (ja pari soittoa Sinelliin ja Fiskarssille), mutta viime viikolla sain vihdoin ostaa itselleni tämän mystisen monitoimityökalun. Hinta vaivaiset 14,90€, toimitusaika ja -tapa hieman kinkkinen.
Eikun kaikki äkkiä vaatimaan itselleenkin oikeutta ostaa ns. kotimaisen firman tuotetta, jota ei meille edes viitsitä markkinoida!

Kiitos Jumbon Sinellin ystävällisille myyjille!
Oikein rauhallista Itsenäisyyspäivää kaikille.

3 kommenttia:

kio kirjoitti...

mitä varten ovat 1., 3 ja 4 kuvissa (ylhäältä) olevat jutskat?

Taija kirjoitti...

1. ei ihan auennut mullekaan, siinä on ontto neula, josta tulee ohut metallilenkki, jota voi vetää. Ohjeessa lukee reikäneula, sopii kirjontaan ja ja harsimiseen (älä kysy en tiedä miten... :) )
3. on on langankatkaisuun
4. puikko, jonka avulla on helppo kääntää esim. tilkkutyön ahtaat kulmat ja käänteet

Ihan kaikkia osia ei varmaan tule käytettyä kun ei edes tiedä mitä ne on... :D

Pilvi kirjoitti...

Vaikuttaa kyllä monikäyttöiseltä kapistukselta, survival toolilta. Hmm, miksiköhän se on yritetty pimittää suomalaisilta ostajilta...grr.