perjantaina, helmikuuta 27

Koko setti

Neuloin kummitytölle (4-vee) koko setin lapasten kaveriksi. Eli sukat, joissa on samaa kirjoneuletta ja aina yhtä simppelin Calorimetryn, sen tein kaksinkertaisella langalla. Koko setin lanka on samaa kuin tässä, itsevärjättyä. Sukat ei ole pingotettu ja ne ei tahdo taipua sivuprofiiliin, tykkäävät olla lattanat. Varret on tarkoituksella leveät, jotta sisähousun lahkeet mahtuvat sukkien sisään = menevät paremmin saappaaseen / kenkään.Laivalta toin ihania Hello Kitty vaahtokarkkeja, ja ehkä täytyy vielä etsiä jotain tarra/askartelu sälää samalla teemalla, etten olisi universumin tylsin kummitäti, joka aina vaan neuloo jotain lahjaksi. Mutta äitinä tiedän, että sitä tavaraakin kyllä kerääntyy ja lapasia ja sukkia aina tarvitaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpö satsi. Pakkaa koko komeus Hello Kitty lahjarasiaan, niin se on siinä. Itse tuijottelin äsken Prismassa sellaista rasiaa ja vähän kutitteli ostaa sellainen sälälaatikoksi :)

Taija kirjoitti...

Olisinpa lukenut viestisi aamulla! Noh, pakkasin kaikki paperikassiin ja ostin sinne vielä tee-se-itse-käsinuken, jotta kummityttökin saa tehdä käsitöitä.

Täytyy sanoa, että oli saaja tyytyväinen. Sukat ja lapaset olivat oikean kokoisia ja kummityttö piti Calorimetryä koko vierailumme ajan päässään! :)

Anonyymi kirjoitti...

Lahjan saaja erittäin iloinen paketistaan. Calorimetry oli päässä koko illan, hyvä kun nukkumaan mennessään luopui siitä "hiuspannastaan".

ISO KIITOS!

t. kummityttö ja äiti

Anonyymi kirjoitti...

I hate not to understand finnish but I dedicated a post about your beautiful package :)