keskiviikkona, maaliskuuta 18

Olen sanaton!

Katsokaa mitä sain Ravelryn vaihdossa! Aivanuskomattomanihananmahtavanupea paketti! Olen ihan sekaisin! Taisin mainita esitietolomakkeessani, että tuo vihreä on lempivärini :) Ihana keväinen, runsas paketti! Ennustan, että tulevaisuudessa tässä blogissa nähdään vihreitä sukkia ja ruusuiset lapaset :). Tuo Filati oli todella mahtava lehti täynnä hienoja neulepaitoja, täysin uusi tuttavuus minulle!

Tein hieman salapoliisintyötä ja luulen ratkaiseeni lähettäjän: Iso KIITOS vihervaaran annelille! Nyt lähden Ravelryyn hehkuttamaan saamisiani! (blogger herjasi liiallisesta huutomerkkien käytöstä)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ohhoh! :) Oletpas sinä onnentyttö!

kaisa kirjoitti...

Voi mieletön! Onnellinen paketinsaaja.

Lotta kirjoitti...

Voi härregyyd mikä paketti! Onnentyttö, indeed.

Anitta kirjoitti...

Hienon paketin olet saanut.
Minulla on peukaloita vaille valmiina tuollaiset ruusulapaset, Riihivillan neulontapakkauksesta. Peukaloiden tekeminen on vähän tökkinyt kun siinä pitäisi 3 silmukasta saada 13 silmukkaa. Tulee kummallinen kohta siihen peukalon juureen. Pitää vielä tutkailla, miten sen kohdan teen. Ei voi jättää peukaloista kuvioitakaan pois, kun on kiilassa jo aloitettu.

Taija kirjoitti...

Anitta: Ruusulapasten peukalo on kyllä haaste mullekin. En tajua, mihin kohtaa se kaaviossa tehdään, aina on väärä määrä silmukoita, olen jo kahdesti purkanut ja kolmaskin kerta on näköjään väärin...