sunnuntaina, toukokuuta 17

Äiti askartelee

Kaapit pursuaa askarteluun liittyvää rekvisiittaa, mutten ole oikeastaan pahemmin askarrellut vuosiin.


Jälkikasvu meinaa riistäytyä käsistä, joten askartelin molemmille "palkintotaulut" eli tarrojen keräämispaikan. Isompi saa tarran, jos toimii heti ensimmäisestä pyynnöstä/käskystä. 15 tarrasta saa palkinnon (kuulema roska-auton siis ylempi on isomman). Pienempi saa tarran pottaan ilmestyvistä ylläreistä, 10 tarrasta saa palkinnon, en vielä tiedä mitä. Lahjontaa ja kiristystä siis luvassa...


Olipa mukavaa puuhaa, aloitin ihan hetken mielijohteesta ja vapaalla kädellä. Jännittää mitä pojat sanovat aamulla kun näkevät taulut!

ps. tarkimmat lukijat saattavat huomata, että orastavaa neulebläähiä on ilmassa...

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tuota pitäisi kyllä meilläkin kokeilla. Oli jossain vaiheessa esikoisella rastisysteemi ruokailujen suhteen, eli kun söi lautasensa tyhjäksi, sai rastin, viidestä rastista sai tarran ja muistaakseni viidestä tai kymmenestä tarrasta jonkun lelun. Lopetettiin se systeemi siinä vaiheessa, kun syöminen alkoi taas onnistua, koska alkoi tulla homma vähän kalliiksi... ;) Joskus poika on yrittänyt aloittaa tuota uudestaan, eli käy itse laittelemassa itselleen rasteja. :D Ehkä joku "hyvän käytöksen" rastitaulu voisi olla meilläkin taas paikallaan, varsinkin kun kesä tulee ja lapset villiintyy. ;) Minä en kyllä noin hienoja osaa askarrella, meillä on ollut ihan ruutupaperin palanen rastilistana... ;)

Senni kirjoitti...

Heips Taija! Muistatko Sennin? Ainakin koulutyön kurssilla oltiin yhtä aikaa.

Tervetuloa meillekin neulomaan ja virkkaamaan. Mun pitäis puhata Lillille neuletakki tai bolero heinäkuuksi, mutta taitaa mennä ostamisen puolele. Ei hermot kestä eikä aika riitä. Pihakin pitäis saada johonkin kuosiin. Rakennettiin talo. Viime keväänä muutettiin eikä jaksettu puuhata pihaa. Nyt se on pakko saada tehtyä.

Kiva blogi sulla. Mukavaa kesää!