sunnuntaina, helmikuuta 7

Kangaspussukka

SuuriKäsityö kosiskeli viime viikolla tilaajakseen ja lähetti mainosten mukana kaavan. Pitihän sitä kokeilla. Päälikankaan sain eilen ystävältäni, ja vuorikangas oli ensimmäinen sopivankokoinen pala, mikä kangasvuor... eiku -varastostani tuli vastaan. Villi yhdistelmä, mutta hämmentävästi toimii kyllä. Pussukka on kääntömallinen, eli kumpi vaan voi olla ulkopuoli. Nopea ja helppo tehdä!
Pidän enemmän vetoketjullisista pussukoistani, meillä kun täytyy saada neuleet ja puikot piiloon, ettei Eero omin pikkukätösin pura äidin töitä... Mutta tämän mallinen pussukka on varmasti hyvä, jos neuloo ja liikuskelee paikasta toiseen ja lankakerän on oltava helposti mukana.
Nälkä vaan kasvaa syödessä, huomaan surffaavani ulkomaisilla kangassivuilla ihan vaan katselemassa, vaikka oikeasti kangastakin on tässä talossa ihan kotitarpeiksi! Mutta kun niitä on niin ihania kuoseja maailmalla...

3 kommenttia:

mirzu kirjoitti...

Ihana! Miks ei jo tilaaville tuu tollasia lahjoja ;< Toisaalta eipä varmaan ole vaikea tehdä ilman kaavojakin.. :)

berenike kirjoitti...

Tuo kaava löytyy vuoden tai kahden takaisesta joulunumerosta (siis suuresta käsityölehdestä). Ihanan näköinen pussukka! Tuommoisia ei ikinä voi olla liikaa taloudessa :D

TiiQ kirjoitti...

Tää malli olikin jo unohtunut, tuohan olis vallan kiva projektipussukkamalli. Pitääkin kaivaa vanhoja lehtivarastoja. Kiitos muistutuksesta ;-).