keskiviikkona, heinäkuuta 7

Ristipistoja

Valmiita töitä on kertynyt viikossa. Meille ostettiin uusi tietokone, joka ei suostu puhumaan kamerallemme... tämä hieman hidastaa valmistuneiden töiden julkaisua... ärsyttäviä kapineita nuo tekniset vempaimet! Tässä siis kolme postausta ja 4 valmista työtä. Viimeisimmät esitellään ensin :)
Eeron housuihin syntyi Salama McQueen. Alunperin ohje on Anchorin valmiista minikitistä, mutta vaihdoin punaisen langan DMC:n jewel effect langaksi, toi kun on Salaman Syylaricity-look, ja sen maalipinta on metallinhohtoinen (meillä asuu asiantuntijoita...). Ja kirjoin kuvan suoraan shortsin lahkeeseen Soluble canvasin avulla. Ääriviivat pistelin kaksinkertaisella langalla, jotta sarjakuvamaisuus korostuisi.

Viime viikolla tein ystäväni hupparintaskuun CrossStitcher lehdestä (issue227) retro pöllön. Ohjeessa pöllö on kirjottu vain yhdellä värillä, valitsimme ystävän kanssa mieluisimmat värit ja kirjoin niillä. Silmät muokkaisin myös, lisäsin niihin helmet. Jälleen tämä on kirjottu suoraan huppariin liukenevan kalvon avulla, tasku oli hieman haastava kirjomispaikka, tilaa ei ollut liikaa, mutta lopputulos on palkitseva!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hienoja kirjomuksia! :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiva pöllö, saa hyvälle mielelle.

Taija K kirjoitti...

Ohhoh, täällähän on ahkeroitu!