tiistaina, elokuuta 3

Järjestys se olla pitää

Mä en vain osaa tehdä jotain asiaa "ihan vähän". Kaikki tai ei mitään- tuntuu olevan sisäinen mottoni. Ristipistoiluni on noussut uudelle tasolle, kiitos englantilaisten nettiputiikkien. Ja jos kirjontalangat alkavat näyttämään tältä on syytäkin tehdä asialle jotain, eikö?!

Kirjontalangat ovat kaikki omasta varastosta, niitä en ole ostanut nyt.
Olen toki tehnyt muutakin kuin puolannut lankoja. Miehen serkkutyttö pääsi ripille, tein tämmöisen osana lahjaa. Vaikea kuvattava, rönsyilevä ja moniulotteinen.
Neulepuikot ahdistaa, en pysty vielä neulomaan, kyllä se neuleblääh tästä syksyn alkaessa paranee.

Ensi maananataina palaan töihin viiden vuoden kotoilun jälkeen... Jännittää ja on mukavaa mennä töihin! Mies jää kotiin vuodeksi, joten lastenhoitokuviot eivät ahdista ollenkaan.

Lähden lauantaina Pukkilan puikkopäiville, sieltäkin voi saada uutta innostusta puikkoihin.

13 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kaunis koru !
Ja hieno järjestys lankalaatikoissa :)

Laura kirjoitti...

Wau! Aika vaikuttava näky nuo järjestyksessä olevat kirjontalangat. Hivelee neitsyen silmää... ;) Mä voisin hankkia kans tuollaisen setin, ihan vaan siitä ilosta, että pääsis järjestelemään niitä. Vähän niinkun mun puuhelmet! Kirjoahan mä en osaa (en oo kyllä vissiin ikinä kokeillutkaan!)

Lotta kirjoitti...

Voi miten söpöisiä nuo puolat :). Mun kirjontalangat asustelee vielä minigrip-pusseissa, mutta kunhan alan taas kirjoa, luulen _tarvitsevani_ tuommosen kans :).

Heidi kirjoitti...

Ah, ihana järjestys ja värien harmonia :) .

Mari kirjoitti...

Mun pitäisi kans puolata loput ristipistolankani, omistan kaikki DMC:n yli 450 sävyä, joista vielä on parisensataa puolaamatta. Plus sitten on muunkin merkkisiä ristipistolankoja, ne on kyllä puolattu. Viisi rasiallista noita pitäisi tulla, minä säilytän DMC:n lankoja numerojärjestyksessä. :)

Altocumulus kirjoitti...

Ihana koru, tykkään kovasti! Tsemppiä töiden aloitukseen ja hienoa, että teilläkin on mies, tahtoo jäädä koti-isiksi. :) Tosin tällä kolmannella kertaa en enää anna sille vuoroa vaan olen itse kotihoidontuella. ;)

Tess kirjoitti...

Kaunis koru ja ihana värimaailma ja järjestys kirjontalangoissa :)

Tsemppiä töiden aloitukseen!

JossuP kirjoitti...

Ah, komean näköinen kirjontalankalaatikko!

Silmu kirjoitti...

Nuo kirjontalangat on kyllä kuin karkkeja rasiassaan!

Toivottavasti töihin paluu sujuu mukavasti ja neuleinnostus syksyn myötä palaa. Itse luotan siihen, että viimeistään neulekurssin alkaessa puikot alkavat taas suihikia hyvää vauhtia.

Adalemina kirjoitti...

Ensimmäisiä kertoja lueskelemassa blogiasi - tosi kivoja juttuja ympäriinsä täällä. :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä tuleman pitää tästä eteenpäin käsitöiden saralla. :)

Taija kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, niitä on aina mukava lukea!

Memmu kirjoitti...

Tolle sun kirjontalaatikolle ei vedä vertoja mikään muu kuin sun lankakaappi! Ja se on upea se!

Marja kirjoitti...

Ui jui jui, täällähän on puolattu ihan urakalla. Kieltämättä näyttää paremmalta langat laatikoissa kuin sekaisin =) Mie tykkään kans Powelleista :)