keskiviikkona, tammikuuta 5

Amppeli


Tein hetken mielijohteesta amppelin, vaikka mulla ei ole siihen sopivaa kukkaa edes olemassa (jollei joulutähteä lasketa, musta se ei lukeudu amppelikasveihin...).

Langaksi kaapista ohut paperinaru (18 x 1m) ja nappipurkista 18 nappia ja valmis! Mahtavan yksinkertainen ohje. Uusimmasta Suuri Käsityö lehdestä 1/2011.

7 kommenttia:

Kytsätär kirjoitti...

Onpa ihana keksintö käyttää nappeja!

MariJ kirjoitti...

Ihana amppeli! :) Taidan muuten olla tosi pahasti allerginen joulutähdelle, mua alkoi heti aivastuttaa, kun näin tuon kuvan... ;) (oon siis oikeastikin allerginen)

Mulla on muuten melkein valmiina sinun suunnittelemasi Bambumetsä-sukat. :) Magic loop ei ihan tunnu omalta jutulta, mutta sinun ohjeesi ovat kyllä selkeät, miten homma lähtee sujumaan. Onhan noissa sukissa ollut aika paljon seurattavaa ohjeessa ja kaaviossa, mutta nyt ollaan jo viimeistä kavennusta ja joustinta vaille lopussa, eli varmaan huomenna näkyy blogissanikin jo valmista. Kiitän siis hyvästä ohjeesta! :) Oon tehnyt sitä Novita-lehden mukaan, mutta välillä käynyt kurkkimassa sinun nettiohjeestakin, kun Novitassa taitaa olla jokunen virhekin eksynyt matkaan.

Anu kirjoitti...

Onpa kiva idea!

Anonyymi kirjoitti...

Minä bongasin kanssa tuon ohjeen, mutta toistaiseksi meille ei tule amppeleita - vähän harmi...

Taija kirjoitti...

mustakin tämä oli kiva ohje ja todella nopea tehdä!

kzzkzz kirjoitti...

Voi kuinka ihana idea^^ <3 :)

Peppiina kirjoitti...

Löysin blogistasi tämä hauskan amppelitoteutuksen ja tällainenhan oli saatava itsellekin!
Tosi kiva!