keskiviikkona, syyskuuta 13

Salainen neuleystäväni

Sain ihanan paketin salaiselta neuleystävältäni :) Paketissa oli aivan ihana, itse kuvitettu kirje, josta olen aivan otettu, nallekarkkeja hauskassa paketissa ja suloisen pehmoisia bambulankoja. KIITOS!!!
Bambu on mun suosikkimateriaali vaippojen imuna ja puikoissa, saa nähdä millaista se on neuloa. Lanka oli osoitettu minulle itselleni huiviin tai muuhun pieneen kivaan. Täytyy miettiä mitä siitä tekisin. Edellisistä lankoista on tulossa pitkävartiset sukat, toinen on ollut valmis jo kauan, toinen on pohkeen ylälaidassa kaventumassa... eli vielä menee ennenkuin niitä näet täällä SNYni!


Kirjeeseen oli piirretty erilaisia neuleita, eniten huomiotani kiinnitti pinkki kolmiohuivi ylälaidassa, mähän olen ostanut jo lankatkin (kitten mohair) sellaiseen ja maininnut semmoisen tekemisestä, ehkäpä nyt on syytä tosissaan aloitella sellaista projektia... :)


ps. Nejan paketti on lähdössä postiin tänään :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho, nopeastipa toi posti tuon paketin perille! Kiva jos miellytti!

Jos huivimallia on vaikea löytää, niin Knittyn Branching Out ainakin on klassisen kaunis ja moni on kehunut sitä kivaksi neulottavaksikin. Ja blogistaniassa on näkynyt myös muita kauniita kaulahuiveja, ohjeita on varmasti helppo bongata sieltä täältä.

Iloista neulesyksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Bambu on ihana materiaali kestovaipoissa, superhyvä yhdessä hampun kanssa minun mielestäni.
Bambuiset puikot kuuluu myös minun suosikkeihin, mutta lankaa en ole päässyt vielä kokeilemaan. Kerrothan sitten millaista sitä on neuloa?
Minkä ikäinen vaippapylly teillä asustaa?

Taija kirjoitti...

Kiitos SNYni vielä langoista ja huivi vinkistä! Olen pari iltaa opetellut pitsineuletta. Ensimmäinen haaste oli englanti, toinen (suurempi) haaste on miten tajuaa, missä kerroksessa on menossa, kun työn tuhannen kerran tunnin sisällä laskee käsistään... :)

Bambu on miellyttävää neuloa, pelkäsin puuvillalankan ominaisuuksia, mutta on lähes villamaisen mukautuvaa!

Kanerva: Meillä asuu 11kk vanha kestopeppu. Ollaan kestoiltu koko ajan täyspäiväisesti, ainoastaan mökillä kertisteltiin. Mun suosikki on kanssa bambu ja hamppu, toinen vakkari on tsibambu + ohut frotee + flanelli.

Uusien vaippojen kaveriksi ompelin 4 kertaisia bambuimuja, jotka taittelen monin kerroin, aivan loistavia!