torstaina, marraskuuta 23

Universumin helpoin huivi

Viimeisimmässä Modassa oli juttu huiviverkosta (s.12-13). No pakkohan sitä oli kokeilla.
Huiviverkko oli valmis 166cm pitkä ja 20cm leveä pätkä. Verkkoon voi pujottaa lankoja vaakaan tai pystyyn tai ristiin. Itse pujotin aina kaksi pätkää Novitan Mondoa yhteen pystyraitaan.
Huivin päät tein avaamalla hapsuja, ja kietomalla ne uudelleen siten, että verkkolanka jäi niiden väliin. Nopeaa, helppoa ja näyttävää! Mondoa meni yksi kerä. Huivi on alihankintakeikka eli Joulupukinkontiin matkalla ;).

Tein jälleen pari silmukkamerkkiä...
Myönnän, että niistä on tulossa pienoinen pakkomiellepainajainen :) Mutta kun ne on niin kivoja tehdä. Huomenna kustin pitäisi polkea mulle lisää helmiä HelmiQ:sta...

SNY:ni on saamassa viimeisen, paljastavan pakettinsa. Hei vaan sinne pohjoiseen! Antamisen ilo on ollut suuri, vähän haikein mielin lopettelen tätä hienoa projektia. Iso kiitos Kristelille järjestelyistä!!!

EDIT* Talvi tuli blogin ulkoasuun ja askartelin Ulla neulelehdelle napin tonne laitaan, kun en osannut saada aitoa ullasta ja tahdoin kuvan kera linkittää sen... Anteeksi kaikille asianosaisille tökerö räpellys.

3 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Kauniit nuo kukka-silmukkamerkit!

Taija K(aima) kirjoitti...

Mitä tuollainen huiviverkko maksoi? Kiinnostaisi minuakin kokeilla.

Taija kirjoitti...

En oikein tiedä mitä se maksoi, kun mulla oli hovihankkija asialla ja sain sen henkilökuntahintaan. En myöskään tiedä, mistä verkkoa saa ostettua.