lauantaina, maaliskuuta 3

Lankaa, lankaa, lankaa ja salmonin solmuja

Lankahamsterikuun loppu aiheutti lankakuumeen... Lankaa oli vaan saatava! :) Sama syy tuhoaa kaikki laihdutuskuurit, heti kun kuuri päättyy, tulee ahmittua kaikkea ja paljon!Lankalakon lopulla mies osti mulle yllärinä lahjaksi lankaa, jonka ylituomari hyväksyi. Ihana kassillinen pehmeää Novitan Oliviaa 300g + 300g. Oli kuulemma ollut Prismassa edukkaaseen hintaan :) Eli tätä ei vielä voi laskea mun repsahdukseksi. Seuraaville hankinnoille ei ole puolustusta.

Ostin Novitan Bambua 400g, ihanan tuntuista ja väristä.ja yhden kerän kirjavaa Nallea (siis tiedän, että vihaan kirjavia, toi oli vaan niin herkullisen väristä ja kapeina raitoina yksvärisessä ihan kivaa, eikö?!).
Äitini luopui (vapaaehtoisesti!) 450g:sta, unelman pehmeästä, Gedifran Cashmerinosta, jossa on 55% merinovillaa, 35% Polyakryylia ja 10% Kashmiria.
Tänään ostin vielä muutaman kerän Novitan Teddyä, kun alessa niitä Citymarketissa möivät... niistä ei ole kuvaa, koska eiköhän kaikki jo tiedä millaista se on. Ja täähän näyttäisi ihan karmealta, jos vielä näyttäisin samassa polkkauksessa nekin langat. Ei tainut olla mitään iloa kilon kulutuksesta helmikuussa...Mutta olen myös tehnyt jotain!
Ei vielä valmista, mutta pakko hehkuttaa, sillä viimein onnistuin selättämään Salomonin solmut! En ole ikinä niitä tajunnut, vaikka olen niitä useasti yrittänyt oppia. Uusimmassa Modassa oli esitelty tekniikka, mutta ei sekään vielä auttanut. Kaivoin täältä ohjeen kolmiohuiviin, ja täältä kädestä pitäen ohjetta.

Lopulta sain taottua päähäni, mikä kolmesta langasta on ohjeiden takalanka, jonka kautta lanka koukataan ja dadaa, tämmöistä siitä sitten tulee kitten mohairilla tehtynä: aika herkullinen pinta, ihan kuin rahkasammalta. Vielä en kykene tarkkaavaiseen telkkarinkatseluun samanaikaisesti, se virkkauksessa onkin huonopuoli. Neuloessa ruudun tuijotus ei ole ongelma eikä mikään.

1 kommentti:

jantta kirjoitti...

Voi hyvän tähen, miten ihania lankoja täälläkin pilkisti vastaan *huokaa* :)