tiistaina, maaliskuuta 20

Täällä ollaan vihdoinkin

Onpa ollut hiljaiseloa. Ensin tuli joka-keväinen-neule-blääh-oireyhtymä, sitten Juho sairastui kuumeeseen ja yskään ja nyt myös minä sairastan. Eli ei ole ollut motivaatiota eikä inspiraatiota.

Aloitin mohairista itselleni viimesimmästä Modasta kivan simppelin jakun, muistaakseni malli 31. Into hiipui kun tajusin, ettei neljä kerää Kitteniä olekaan ohjeen vaatimat 400g lankaa... ups. No täällä päin maailmaa ei enää ole samaa ihanaa ruskeaa, joten yritin pelastaa tilanteen aloittamassa raidoituksen, enkä oikein osaa päättää onko se hyvä vai ei. Jos sinulla pörrää kotona ylimääräisin Kitten mohaireja ja niiden sukunimi on 2982 6355 niin täällä olisi niille tarvetta! Ihan vakavasti voisin ostaa tarvitsemaani lankaa, meilaa tasajora att yahoo . com.

Eilen olin opettamassa Riihikallion Martoille yhellä pyöröllä sukkien neulomista. No pitihän mulla olla sukan alut mukana todisteena, että niin oikeasti voi tehdä :) Lankana on Regian ohut sukkalanka ja mallina Nancy Bushin Vintage socks-kirjan Child's french sock. Ekat pitsisukkani! Vaikuttaa ihan mukavilta neulottavilta.
Pahimman neuleblääholotilan purki ystäväni antama tilausneule, joka sopi nopeudellaan täydellisesti tähän sairasteluun: tein kaksinkertaisesta Drops Alpacasta calorimetryn. Sain oikeasti jotain valmiiksikin! Nyt tuntuu, että voisin tehdä mitä vain. Tosin erään ystäväni tilaama villatakki joutuu vielä odottamaan suurta inspiraation hetkeä, sorry Helena.


Ai niin, ostin edullisesti kasari käsityökirjasarjan Venlan kaikki osat 1-8. Hyviä tekniikka osioita ja koomisia vaatteita!

1 kommentti:

rebekka kirjoitti...

Minusta tuo raidoistus on todella hyvä ja sopiva!!