maanantaina, syyskuuta 10

Kissatyyny

Joka lapsella taitaa olla oma turvajuttunsa, meillä se on kissatyyny. Tai oikeammin kaksi kissatyynyliinaa, joista toinen on aina käytössä ja toinen pesussa. Koska nämä samat tyynyliinat ovat olleet itselläni lapsena, ovat ne kokeneet jo paljon. Niin paljon, että kangas on täysin kulunut ja hitiloitunut puhki. Nyt tyynyliinat ovat siinä pisteessä, ettei korjaaminen enää auta. Onneksi meillä oli samaa sarjaa myös pussilakana, jota ei käytetä pussilakanana, koska se on hämärän kokoinen. Juho on kuitenkin ominut myös kissapeiton omakseen, eikä helpolla antanut äidin lähestyä sitä saksien kanssa. Tänään sain kuitenkin lyhentää helmaa tyynyliinojen verran, ja ompelin kaksi uutta, hieman pienempää kissatyynyliinaa. Huomaa myös väriero kankaissa... Toista on pesty paljon enemmän.Hymypalkallahan näitä hommia tehdään, ja vaikuttaa siltä, että Juho on tyytyväinen uusiin kissatyynyliinoihinsa, mikä on iso helpotus!

Ai niin, olen nimennyt ne neulomani Marttojen ja Novitan kisasukat Bambumetsäksi. Ohje on kirjoitettu, mutta teen vielä testisukat (testaan siis ohjetta, en sukkia) ja sen jälkeen uskallan julkaista ohjeen ja kuvia täällä. Hui, ensimmäinen omaohjeeni ikinä! :)

1 kommentti:

Kate kirjoitti...

Hienoa että pikkumies sai tyynynsä, onneksi kangasta löytyi vielä. Tuskin maltan odottaa sukkaohjetta... niin upeilta ne näyttävät!