maanantaina, syyskuuta 17

Sny-postia

Sain tänään Salaiselta neuleystävältäni postia:Kiitos ihanista bambupyöröistä ja kauniista silmukkamerkeistä. Nyt mullakin on silmukkamerkit, jotka mahtuvat paksuihinkin puikkoihin, olemassa olevat olivat kaikki max 4,5 puikolle sopivia. Väritkin on ihan mua :). Paketissa taisi olla kaksi lakuakin, mutta mitähän niille on tapahtunut, kun ei enää löytynyt mistään... ;) Kiitos! Bambumetsä-sukkien ohjeen testaus venyy, koska lanka loppui kesken! Olin ihan varma, että 150g riittää sukkapariin, vaan eipä riittänyt. Kilpailusukat neuloin kahdelta kerältä, enkä punninnut valmiita sukkia. Nyt täytyy käydä metsästämässä tummanruskeaa 7-veljestä lähikaupoista. Mutta olen jo pohkeissa menossa, eli kohta on valmista.


Neuloin muuten langanloppumisen turhauttamana ensimmäisen neuleen tulevalle vauvalle, tämmöiset samanlaiset tumput samasta regian bambusta. En kuvannut, kun ne on ihan samannäköiset kuin aiemmatkin, nyt koko on ehkä noiden välimaastosta.

Uusin Knitty on muuten ilmestynyt, olipa kivoja huiveja ja baskerikin oli voisin-tehdä-listan kärjessä. Puikoille pääsi heti Muir, saa nähdä tuleeko mitään, sen verran on joutunut uutta oppimaan ja olen vasta toisella kerroksella... Mutta nyt osaan Crochet Cast On, S2KP, SK2P, Picot yms. hienoudet, ehkä.

Ei kommentteja: