tiistaina, marraskuuta 6

Seitsemän veljestä- palkinto

Tänä aamuna ovikello soi ja ovella seisoi postimies pate ison laatikon kanssa. Laatikosta paljastui sukkakilpailun palkinto: 10 kerää 7-veljestä, Mauri Kunnaksen 7 koiraveljestä kirja, 3,5mm sukkapuikot, Novitan 7-veljestä ohjelehti ja lahjakortti ensi vuoden Novita lehdille. Poika ilahtu kirjasta ikihyviksi, äiti oli vaikuttunut palkinnon suuruudesta ja eiköhän siniselle seiskaveikalle löydy poikalapsen äidillä neulottavaa. Kiitos Novita! :)

Viikonloppuna askarreltiinpaskarreltiin kvereiden kanssa. Tulosvastuullisuus ei ollut päivän sana, mutta neule- ja virkkausopetus oli vilkasta. Sain tehtyä tämän sydämen, ja pari cernit-massa nappia (ei kuvattavan arvoisia) ja pari ei-huopunutta-virkattua-lumihiutaletta ja yhden tapetilla päällystetyn laatikon. Enemmän kuvia julesilla, osa munkin tekeleistä näkyy siellä.Viikonloppuna neuloin eniten hyshys-juttua, jotka on nyt valmiina, mutta vilautan vain tämän. Lisää sitten, kun ovat saavuttaneet tulevan omistajansa. Suurin oivallus ja oppi tässä työssä oli Ulla-neulelehden neuvo lisätä helmiä neuleeseen matkan varrella virkkuukoukun avulla. Aivan mahtava tekniikka!

2 kommenttia:

maijamirjami kirjoitti...

Onnittelut kilpailun voitosta!

kati kirjoitti...

Kivan palkinnon sait! Tuo Kunnaksen kirja on aivan ihana. Täytyy kokeilla tuota helmien lisäystekniikka. Ei ole tullut mieleen, että helmet voisi noinkin lisätä.