torstaina, marraskuuta 1

Traktori

Täällä on reilu viikko väännetty pojan (2 v.) tilaamaa puseroa Modasta 5/07. Ohje oli simppeli, mutta millähän sitä oikeasti oppisi tekemään sen mallitilkun, jolla saisi neuleestaan oikean kokoisen... Koko ajan ressasin, että lanka loppuu kesken, mutta sitä jopa jäi yli -> 2 grammaa :).

Paita on melko suuri vielä kohteelleen, mutta onneksi traktori rinnassa korvaa melko paljon... siis pojalle kuva o tärkeämpi kuin koko ja positiivisesti ajatellen, poika kasvaa koko ajan. Mutta ensi kerran Sisua neulotaan 2mm puikoilla!


Tässä projektissa oli yllättävän monta mä-en-ole-koskaan-aiemmin-juttua:

1) raglanhihat, kiva tapa tehdä hihat ja varsinkin iso plussa saumattomuudesta! Jatkossa teen kuitenkin kavennusten väliin 2-4 silmukkaa. Ja EN päättele kainaloaukkojen silmukoita, vaan siirrän ne apulangalle odottamaan silmukoimista!

2) Ohjeessa oli kiva vinkki: jos haluat resorin värinvaihtokohdista siistimmät tee aina uudella värillä ensin 1. krs oikein ja vasta seuraavat kerrokset joustinta, tässä 2o 2n. Toimi hienosti ja on hyvännäköinen!

3) Silmukoiden jäljittely oli paljon helpompaa kuin luulinkaan, ensi kerralla täytyy vähän enemmän pohtia nurjaakin puolta. Eli ei hillittömiä langanjuoksuja takapuolelle, kiitos.


Malli: Moda 5 /07

Lanka: Sisu 148 g petrooli ja alle 50g limeä + hippunen mustaa

Puikot: 2,5 ja 3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oletpa ollut tosi aikaansaava! Hieno pusero, ja poika varmasti on ihan hullaantunut, voin kuvitella!!
t.HK

TiinaR kirjoitti...

Ihana pusero!