tiistaina, tammikuuta 29

Uusii lankoi, taas

Mun blogi on uhkaavasti muuttumassa uusien-lankojen-hamstraus-ja-esittely-blogiksi... Kaikista uusista ihanuuksista voin syyttää / kiittää Juulia :) Olet mahtava!

Virontuliaisia: mahtavia kirjoneulemalleja!
Bottonet ostin Juulin varastoista villahousuja varten ja täytyyhän kanssaneulojan lankaähkyä helpottaa... Oikeasti lanka on tummanruskeaa, ei mustaa.
Nämä tilasin Juulin kautta ihan itse, yksi varmuuskerä baijerilaisiin, jotka ovat jo kantapään paremmalla puolella ja kaksi kerää vaaleaa Sisua joihinkin toisiin sukkiin. Sarek on lahjus.
Nämä islantilaiset sain kivuuslahjana! Mahtavaa, kun on ystäviä jotka tietävät, kuinka neulojaa lahjotaan. Mies voisi ottaa onkeensa myös ;)
Sitten todistetta siitä, että on täällä neulottukin, tosin työtunnit suhteessa edistykseen työssä on melko masentavaa, mutta lohduttaudun sillä, että kun pääsen loppuun on molemmat sukat jo valmiit, eikä vasta tarvitse aloittaa sitä toista sukkaa. Taustalla näkyy suklainen PUL-kangas ja vihreä bambukangas eli jepjep, pari vaippaakin pitäisi surauttaa tulemaan.

Ai niin,Imetysdementia on estänyt mua näyttämästä jo joululomalla neulottuja ei-niin-kauniita-mutta-tosi-tarpeellisia-sukkia, Juhon jalat tarttivat uudet sukat. Malli oma, lanka Regia Galaxy.
Tässä vielä yksi tekosyy, miksen ehdi neulomaan... Joululahjaksi saatu Menolippu koukuttaa.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Langan hamstraaminen on vain niin kertakaikkisen kivaa; minäkin olen harrastanut sitä kiitettävästi viime aikoina :-)

Osaisitko vinkata jonkun hyvän villa(vaippa)housun ohjeen - sellainen on mulla hakusessa ja googlettamalla tulee runsaudenpula ohjeista?