sunnuntaina, helmikuuta 17

Rukki 2.0

Nonniin, nyt sain kotiin rukin. Joo, sain jo aiemmin yhden, mutta siitä puuttui se surullisen kuuluisa kehrä. Tässä mieheni papan äidin rukissa on kaikki tallella, kehräkin! Aikaa ja kulutusta on rukki saanut kestää, mutta se toimii. Olen ihan happy-happy-joy-joy!Olin Tuusulan opistolla opettamassa kahtena iltana kahden sukan neulomista pyöröpuikolla, tiimalasikantapään tekoa ja varpaista aloittamista, ja se poiki mulle parvekkeella olevan kassillinen raakavillaa. Enää täytyisi oppia kehräämään... Villa saa hetken odottaa karstaajaansa, mutta pakkohan oli heti jotain kehrätä, niinpä kehräsin ja kertasin pienen hahtuvakiekon virolaista villaa. Nyt veskissä on kuivumassa 32g valmista lankaa, tiedän ettei se ole suurikaan saavutus tehdä hahtuvasta lankaa, mutta mä olen niin onnellinen, että varpaat menee kippuraan :)

5 kommenttia:

jules kirjoitti...

Joudun tulemaan sun luo kehräilemään, ennen kuin saan oman rukin hankittua...Tilasin ilulta villaa ja kohta toivottavasti tulee myös mun kehräysklubinkarvatkin. HIUI.
mahtuiko se muuten siihen mihin sitä suunnittelit?

Hanna kirjoitti...

Onnea uudelle rukille!

Tanja kirjoitti...

Kaunis rukki!

Ja myöhästyneet kiitokset taannoisista villahousuvinkeistä. Ruskovillan ohjeet löytyvät multa kotoakin ja netistäkin löytyi muutama ohje, jotka vaikuttivat ihan hyviltä.

Markka kirjoitti...

Oi miten kaunis rukki ♥

Taija kirjoitti...

Kiitos rukki-ihasteluista :)