keskiviikkona, toukokuuta 7

Pinwheel

Malli: Shelley Mackien Pinwheel

Lanka: vuosia marinoimiani 7-veljestälankoja yht. 200g

Puikot: 3,5 mm pyörö

Koko: Lapsi

Tarkoitus olisi tehdä itselleni samalla mallilla takki, mutta siitä lisää, jos se toteutuu. Malli on hieman muokattu, koska neuloin menemään, enkä lukenut ohjetta huolella ja noh, viimeiset pari väriä on hieman poikeavalla tavalla neulottu... Mutta melko hyvä poikkeama. Eli reunus kellottuu enemmän kuin ohjeessa.

Juho 2,5v ei suostunut takkia päälleen kuvausta varten pukemaan. Sen verran suostui takkia päällään pitämään, että sain katsoa napinpaikan kohdalleen. Tosin sanoi, että: "yski nappi ja sellään, siellä on (r)eikä." :D
ps. Tuolla Elannin sivuilla on enemmänkin ilmaisia ohjeita, mm. pitsihuiveja on paljon. Käykäähän kurkkimassa!

6 kommenttia:

jules kirjoitti...

no siitähän tuli hieno!

Katiija kirjoitti...

todella hieno !!

Taija kirjoitti...

Kiitos kehuista :)

Taija K kirjoitti...

Ihana!

Simply Knittingissä oli tasan se yksi villapaita, jonka voisin tehdä. Oli siinä myös suloisia sirkushiiriä, mutta eipä sellaista pikkupiperrystä yleensä tule tehtyä. Mutta se villapaita on kyllä upea, ja ne on hienot myös ne palmikkopuikoi, vihreät ja kimaltavat ;o) Yleensä sorrun tuohon lehteen juuri noiden "lisäkkeiden" takia vaikka halvemmalla pääsisi, jos ostaisi palmikkopuikot ihan siltään ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

lumppumaakari kirjoitti...

Onpas kiva :D