keskiviikkona, toukokuuta 21

wip

Work in progress...täällä mitään valmista koskaan ole, mutta paljon puikoilla koko ajan :) Ja Ravelry aiheuttaa mä haluun!-malleja koko ajan lisää...
Tällä hetkellä neulomisvuorossa ovat (nyt siis ei puhuta niistä ufoista käsityökopan pohjalla vaan aktiivisesti neulottavista...):1. Kehruuhistoriani Pinwheel

Aloitin keskustasta ensimmäisestä ikinä kehräämästäni köydes...eikun langasta ja siitä ulospäin on seuraava ja sitä seuraava kehruu jne. Eli vaihteevaa pintaa ja väriä on luvassa tässä takissa. Yllättävän samanhenkisiä ovat kuitenkin. Nyt olen vaiheessa, että kehräämäni langat on loppu, joten takki odottelee kehrääjäänsä.

2. Lahjasukat
Tuttu ja turvallinen Child's french socks taas puikoilla, Regian 4plystä. Tumma lanka ei ole parasta pitsiin, eikä iltaneulontaan, mutta tässä langassa on hauska ilmiö, se on joka valossa eri sävyistä.
3. Vihervaara
tai Saukkovaara Novitan muinaisesta saukonvärisestä Faunasta. Eilen tein mallitilkun, jonka pesin ja kuivasin! Tiheys on sopiva 6mm puikoilla ja kyllä, saa soittaa valkotakkiset sedät hakemaan :D. No en sentään pingottanut sitä. Aion jättää puseron huputtomaksi ja venepäänteiseksi.
Haaveissa on monia muitakin neuleita, mutta nämä pitäisi saada ensin alta pois.

3 kommenttia:

eva kirjoitti...

Siihen ristipisteltyyn kaivuriin löyty ohje uusimmasta (nro 137) world of cross stitchingistä. Oli semmosessa lisäliitteessä, siinä oli muitakin ihan kivoja (oma poika tilas jo dinon ku näki sen mallivihkosen...)

eva kirjoitti...

...Nii ja sehän mun piti kans sanoa että kauniin näköstä pintaa on tullut kehräämistäsi langoista!

kio kirjoitti...

tosi kivaa lankaa olet saanut aikaiseksi!