sunnuntaina, huhtikuuta 12

Springtime swirl KAL

Ja heti uutta pitsiä puikoille... Elämänlankaa blogin Kristel on suunnitellut Springtime Swirl-huivin, josta on paljastettu jo kaksi vihjettä. Huivi on ympyrän mallinen. Tilasin Colourmartista ihanaa lankaa, mutta se on vasta matkalla, joten oli pakko aloittaa huivi vuosikymmeniä marinoidusta Valvilla Oy:n Rondo-mohair konelangasta (50g=380m), jonka löysin ihan vahingossa kaapin perukoilta, kun perjantaina siivosin neulelankojani. Tosi muovista, mutta tällä mennään. Seuraavakin KAL on jo nurkan takana, ensi viikolla alkaa The Wings of Horus pitsihuivi sekin, mutta lisänä on jonkinlainen peli, josta en kyllä vielä tiedä mitään! Mutta puikot saa siis suihkia urakalla :). Niin ja Owls on jo puikoilla ja langat odottaa pariin Dropsin malliin... Mistäs sais muutaman lisätunnin vuorokauteen?!

5 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Hyvältä näyttä huivin alku. Minä en ole vielä aloittanutkaan tuota.

Hansu kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä! Mulla on toinen vihje neulomatta. Myös tuo alapuolella oleva kevätpäiväntasaushuivi näyttää tosi hienolta!

Taija kirjoitti...

Kiitos Inkeri ja Hansu!

Tässä vaiheessa on vähän riskaabelia hehkuttaa huivista, kun edessä on vielä tuhansia ja tuhansia silmukoita... :) Toivottavasti joskus vielä esittelen valmiinkin Springtime Swirlin :)

Laura kirjoitti...

Huikeen hienoja huiveja! Mistä mä saisin aikaa ja energiaa tällästen tekemiseen? Millon sä ehdit neulomaan?

Taija kirjoitti...

Aina kun istun telkkarin eteen neulon. Ja meidän lapset menee nukkumaan seiskan ja puol kasin aikoihin. Energiasta en tiedä :)