lauantaina, huhtikuuta 4

Trigonometristen funktioiden tarkastusMalli: Trigonometria, oma
Lanka: Koigu KPPPM 100% merino P337 49
Puikot: 4,5 mm KnitPro
Malli: Rannekkeet, oma
Lanka: Koiu KPPPM 100% merino P337 49
Puikot: 4,5mm knitPro Lukiossa oli matematiikan opettaja, joka uhkasi meitä trigonometristen funktioiden tarkastajilla, jotka samaan tapaan kuin junalippujen tarkastajat tekevät pistokokeita. Noh, tänä päivänä joutuvat viemään mut aina putkaan saakka, sillä yhtään trigonometristä funktiota ei nouse mielen viereenkään. Totta puhuen en ole koskaan lukion jälkeen tarvinnut moisia taitoja.

Tämä kaikki tuli mieleen, kun aloin neulomaan kolmiohuivia, joka alkoi kuten Calorimetry, mutta ei jatkunut samoin vaan siitä tuli kolmion tapainen. Tein kolmio-osuuden kolmeen kertaan, en siis läpäissyt matikan kurssia. Vieläkin kolmion huippu on liian suippo, mutta syytän siitä omaa laiskuuttani, neulehan oikein nauttii, kun sen ripustaa kuivumaan eikä pingota nuppineuloin, eikö?!

Neuleet on neulottu siten, että niitä voi pitää oikea tai nurjapuoli ulospäin. Oikeastaan nurja on kauniimpi.
Samaan settiin kuuluvat piiiitkän sormettomat tai rannekkeet. Sama pintaneule kuin Trigonometriassa, lisäksi kuvio kämmenselässä (joka ei näy, koska helmet nyt vaan maastoutuu) mutta ehkä joku tarkkasilmäinen voi havaita koppakuoriaisen (kyllä, se on suoraan Entomology-mallista).

En siis ole ihan orgastisessa tilassa huikeasta setistäni, jonka väänsin ihan omasta päästä. Tutummat lukijat tietävät, etten pidä pätkävärjätyistä langoista. Mutta tämä tuntuu taivaalliselta!

ps. Vilaus kahvipusseista tehdystä kassistani. Esittelen sen (ehkä) tarkemmin, kunhan saan hihnat tehtyä. Nurkassa häpeää toinenkin kassi. Siitäkin myöhemmin lisää. sen voin vain sanoa, että hullun paljon hommaa, ennenkuin pääsee edes punomaan!

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis setti on, erityisesti tuo huivi viehättää!
Mulla olis syytä opetella noita laskuja uudestaan. Kyllä on joskus ollut miettimistä, kun on omasta päästä säveltänyt huiveja ja tietynmallista meinannut...
Hyvää Palmusunnuntaita!

Taija K kirjoitti...

Ehdottomasti on esiteltävä kassi, tahdon nähdä!
Ihana tuo setti. Taitaa olla samaa väriä Koigua kuin minun pari sukkalankaklubista saamaani.

jules kirjoitti...

noi kämmekkäät on huiput. Mä olenkin miettinyt miten tuo kuvio toimisi helmien kanssa. laitoitko helmet samalla kun neuloin vai pujotitko etukäteen?
Noi edellispostauksen lapaset on myös huisit. Sä olet niin aikaansaava!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana setti!