maanantaina, lokakuuta 12

Pipotehtaalta päivää

No pitihän isolle veljellekin tehdä samanlainen pipo, eri langasta vain. Tässä ihmetellään ensiluna, joka tosin taisi sulaa ennen maahan ehtimistään.Malli: Typyn Cousteau pipo
Lanka: 34g BC Garn Sock wool (75% wool, 25% nylon)
Puikot: 2 mm
Koko: 4 vee

Isommille "pojille" aloin tehtailemaan Botanic-pipoja (ravelry) 150v. lahjaksi. Kukaan heistä ei todennäköisesti täällä ikinä vieraile, niin uskallan tästä puhua jo ääneen. Muut hyshys! Eka versio on melkoisen HarryPotter sävyinen, mutta posti toi mulle tänään mustaa, ruskeaa ja harmaata lankaa, joten päästään näkemään synkem... eikun miehisempiäkin väriyhdistelmiä. Pipo on kaksipuoleinen, voi kääntää mielialan mukaan. Ohje oli ensimmäinen, jonka olen ostanut Ravelryn kautta ja se on todella helppo ja simppelisti kirjoitettu. Miehen suunnittelema!Yllättävintä oli että ns. paremman näköinen puoli oli nurjapuoli, eli kun olin kuvia nähnyt, luulin, että tekisin ihan toisinpäin, kuin ohje alkoi :)
Malli: Stephen West Botanic-hat
Lanka: 43g Vuorelman Vetoa, kahta väriä
Puikot: 3,5mm
Koko: miäs
Aloitin tämän neulomisen eilen viiden maissa, ja se valmistui tänään ennen kahta ja kahden lapsen äiti on todellakin tehnyt kaikkea muutakin kuin neulonut, eli nopea projekti! (Tosin mikä vaan tuntuu nopealta, kun vertaa 2mm puikoilla olevaan Buttercuppiini, joka on ollut puikoilla jo piiiiiiitkäään ja yhä ollaan vartalo-osaa tikuttelemassa...)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hienoja pipoja! :) Minä en kyllä arvaisi, kumpi noista on se oikea ja kumpi nurja puoli, molemmat puolet näyttävät yhtä kivoilta! :)

Taija kirjoitti...

Kiitos! Nurjapuoli on tuo, jossa näkyy tummat pystyraidat, musta se on hienompi puoli :)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Hyvältä näyttää, kummin vain =)

Typy kirjoitti...

Pätkävärjäys tuo JC- pipolle ihan uuden ilmeen. Kiitos mallin valinnasta.