maanantaina, marraskuuta 2

Ihana viikonloppu

Viikonloppu oli ihana, lauantaina olin vikaa päivää kehruukurssilla ja sunnuntai oli mukavaa koko perheen yhteistä aikaa. Nyt ollaan poikien kanssa kipeitä, mutta ehkä se tästä taas helpottaa.
Tein lisää valkoista lankaa, jota tein jo viime viikolla. Nyt sitä on jo 530g, eli siitä saa tehtyäkin jotain! Ja mikä parasta, tämä uusin osa siitä on kokonaan pitkävedolla kehrättyä! Opin sen siis viimeinkin, oikeastaan se vaati vain uskallusta ja rohkeutta päästää kierre "väärälle" puolelle sormia.

Viime viikonlopun kurssilla tein ruska-lankaa, josta neuloin nyt kaulurin omasta päästä.

Meillä kasvatetaan poikia, jotka osaavat muutakin kuin perinteisiä miesten töitä. Juho teki ensimmäisen ompelukuvansa tänään valmiiksiJa Eero pesee perunoita


Ai niin, ja olen tehnyt 6. ja 7. Botanic pipon, kuvia kun mallin kanssa keretään niitä ottamaan.

2 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Jee, näistä pojista tulee unelma-aviomiehiä jollekulle. Harmi, ettei itsellä ole sopivaa tytärtä tai edes lapsenlasta tarjolle ;o)

anni kirjoitti...

Kauniita lankoja olet taas tuottanut! Hyvä pojat, minäkin olen monasti kiitellyt anoppia siitä ettei mieheni lapsuudenkodissa eroteltu töitä sukupuolen perusteella. Pesee perunat, vaihtaa renkaat (ja vaipat) ja tekee ristipistoja :)