sunnuntaina, tammikuuta 31

Ompeluksia

Innostuin parina viikonlopuna ottamaan ompelukoneen esille ja surauttelemaan käsityöpussukoita. Malli on aivan loistavasta pussukasta, jonka PuraLanan Mari ompeli mulle, olen kulkenut sen kanssa joka paikassa neuleen kanssa. Mutta koska mulla on aina useampia keskeneräisiä neuleita oli useammallekin pussille käyttöä.
Ekan viikonlopun nyrjäytin aivojani pähkäillessäni kuinka pussukka oli tehty ja surautin kolme pussia, joista kaksi on jo annettu lahjana eteenpäin. Eilen innostuin ompelemaan lisää pussukoita. Toi hunajasamettinen on mun ehdoton suosikki.

Alkaakohan meidän ompelukone tykkäämään musta, kun ei kiukutellut kuin yhden sauman ajan?! Kankaat on suurin osa kestovaippaompelusten jämiä, eli 5 vuotta marinoituja :). Kaikki muut pussukat paitsi puukuvioinen, on vuoritettuja ja kaikissa paitsi punaisessa on kantokahva. Puu-pussukka on ollut jo ahkerassa käytössä.
Tänään jännitin kuin pikkutyttö, koska oli Neuleretriitti vol2. ilmottautumispäivä! Klo 12.00 alkoi hirmuinen täpinä ja hieman myöhemmin riemu, kun leiripaikka varmistui! :) Ihanaa, kun on taas mitä odottaa!

6 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Hienoja pussukoita! Tuollaisia minäkin tarvitsisin, mutta ompeluinto on ihan hukassa.

helena kirjoitti...

Upeita pussukoita, tuo puukuosi on suosikkini! Harmi kun itse en pidä ompelemisesta yhtään!

Taija kirjoitti...

kaisa ja helena:
kiitos kehuista!

Munkin suhde ompeluun on aina vastentahtoinen, mutta kun tässä projektissa ei tarvinnut mittailla eikä kaavottaa, niin pärjäsin. Vaatteiden teko onkin jo sitten ihan mahdottomuus!

Heini kirjoitti...

ihanaa kun oot niin energinen, mä oon taas ihan koomat! Ja mulla marinoituu tuolla pahvilaatikollinen ihania vanhoja lakanakankaita, ehkä joku päivä innostun ompelemaan...

anna kirjoitti...

nää on kyllä söpöjä <3 menevät varmasti itselläkin to do -listalle :D

anpali kirjoitti...

Kätevännököisiä pussukoita, täälläkin tarvittaisiin. Viimeisen pussukan kangas on varsin tuttua -roikkui meillä aiemmin lastenhuoneen ikkunassa.