perjantaina, maaliskuuta 10

Suu makeaksi

Enpä ole juuri mitään saanut aikaiseksi... Juhokin on palannut entiseen hei-syödään-yöllä-kerran-tai-kaksi-tunnissa-hei-rytmiin :(. Eli väsyttää ja ärsyttää, kun ei jaksa tehdä oikein mitäään.
Mutta päivän piristykseksi leivoin muffinsseja, NAM! Ohje on Valion Kerma-lehdestä ja löytyy myös täältä, aikas hyviä ovat! Hyvä ruoka - parempi mieli. (Ai miten niin olen lohturuokailija?!)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minäkin olen lohturuokailija, jos yhtään lohduttaa. Juuri meni viimeiset muumikeksit(jotka ei maistu edes miltään) ja suklaapalat kahvin kanssa. "Palkitsin" itseäni, kun tämä sairaan lapsen hoitaminen on aika työlästä...

Kyllä ne Juhon nukkumiset joskus rauhoittuvat, usko vaan. Niin minäkin uskon ;)

Hanna kirjoitti...

Niin ja nam! nuo näyttävät tosi makoisilta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Taija!

Mukava lukea näitä sinun kirjoituksiasi! Käsityöosiot menevät vain yleisen ihailun vallassa, kun en itse saa mitään noin tuottoisaa aikaiseksi, mutta näitä lapsiperhe-elämän kuvauksia on hauska lukea. Vaikkei näissä yövalvomisjutuissa mitään hauskaa olekaan... (nimim. "Kokemuksen syvä rintaääni jorisee")

Voimia! Ja vapauta pikaisesti itsesi herkuttelusyyllisyydestä; voisihan sitä nautiskella vaarallisempiakin aineita kuin itseleipomia leivonnaisia!

Terveisin
Suklaa-addikti
Kirjaklubin Soili

Anonyymi kirjoitti...

Nam! On kyllä herkullisen näköiset leivonnaiset :P Täytyi oikein kahvit itselle keittää ja toivoa, että pakastimesta löytyy jotain pullankänttyjä pahimpaan herkkunälkään! :)

t. Tanja