perjantaina, elokuuta 11

Apinareppu (ja taas vaippoja)

Vihdoin Stitch 'n Bitchin Apinareppu on valmis. Lankana Jasmin ja vuorena ja hihnoina puuvillakangas. Riskeerasin ja yhdistin osat ompelukoneella, riski kannatti! Reppu valmistui noin vartti sitten... eli kaikkia huonoja puolia en vielä ole bongannut... :)


Sitten eilen ompelin jälleeeeeeeen vaippoja. Kaikista en laita kuvaa, koska osa on samanlaisia (kankaiden osalta) kuin jo aiemmin esitellyt. Eli nyt syntyi mm. ruutuvaippaja Finlaisonin Africa (sama teema kuin äitiyspakkauksen pussilakanassa, joka on mun ehdoton lemppari pussilakana!) kankaasta ommeltu vaippa. Ainakin 12 vaippaa on nyt valmiina, 3 pitäisi vielä jaksaa... mutta kuminauha loppui taas vaihteeksi. Mä oon tosi huono sarjatuotannossa, max. 2 samanlaista juttua on kivaa tehdä, sitten alkaa tympimään ja rankasti. Noissa vaipoissa on kyllä hyvä motivointikeino toi, että vaihtelee kankaita. Näitä erikankaisia vaippoja on kivaa vaihtaakin :)
Ps. nyt jännittää kuin pikkutyttöä, Salaiselta ystävältäni on tullut kommenttia, että postia saa odotella :)
pps. Oon mä vähän näprännyt muutakin, mutten voi kertoa, etten paljastu omalle salaiselle ystävälleni... *salamyhkäistä hyminää*

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Minkä kokoisia nuo vaipat on mitä teet? voit vastata mailillakin katisi@etanaposti.fi

Hitsi, mä jo päätin ETTEN innostu tuosta stitch ´n bitch repusta....en en en en en...katotaa kuin käy....

Kati kirjoitti...

Kiitos infosta!
JOS joskus innostuisit tekee tuollasen vaipan, ylimääräisen, niin meillä olisi koti sille. Ois niin hauska testata tuollaista vaippaa ;)...tuo koko varmaan kävisi meillekkin :D

Rebekka42 kirjoitti...

Vastavierailulla blogissassi! Tosi mukavan näköinen tuo reppu. Taidan innostua tekemään kuopukselle kerhorepuksi tuommoisen!!!
Nam...suklaa on hyvää....

Rebbis