keskiviikkona, elokuuta 9

Vaippoja ja Ruskovillaa

Maanantaina postimies toi paketin! Ei salaiselta ystävältä, vaan IHANALTA ystävältä! Kiitos Oulu! Kauniissa paketissa oli tämä:
Katsoin dvd:n maanantai iltana ja hihittelin ja neuloin apina-repun reunaa (113 cm tylsäääää suoraaaaaaaa)yli 50cm, eli aivan loistavaa, että sain huvin ja hyödyn samalla kertaa! Toiveet repun mahdollisesta valmistumisesta viriävät!
Sitten olenkin tehnyt vain vaippoja, vaippoja ja ai niin, kerroinko tehneeni vaippoja?! Fiksasin mallia vielä hieman, lisäsin takalirpakkeisiin toisetkin nepparit (kaikkiin tämän allon vaippoihin), neppari nääs pyörii itsensä ympäri, joten eteen tulevat lirpakkeet (tosi asiantuntevan kuuloista kieltä, sorry) piti ankkuroida paikoilleen, sillä herrä mynttäri eli pieni mynttäävä (konttaava, istuva, seisova, möyrivä...) poikamme osoitti hyvin nopeasti äidille, että yksi neppari / sivu ei herran menossa pidä vaippaa kuosissaan, vaan päästää etuosan sivun liehumaan kuin parhaanakin liputuspäivänä. Lisää neppareita siis. (Ja niitähän piti hakea kaupasta, ja voiko kangaskaupassa käydä ostamatta kangasta?! Ei voi. Tai itse ainakin olen hyvin rajoittunut tässä suhteessa.)Nyt vaippa kuitenkin pysyy kuosissaan ja isommalla säädöllä liehuminen ei pitäisikään olla mahdollisia. Eli nyt vaippa on mun kykyjen mukaan fiksattu hienoimmilleen. :)

Kiitos kanssasisaret lohduttavista ja kannustavista sanoista pitsineuleen opettelussa! Palaan harjoitusten pariin, kunhan vaippatehdas sulkeutuu ja tv:stä alkaa kaikki katsomisen arvoiset sarjat (eli voi istuskella sohvan nurkassa). Tässä nämä kittenit, jotka haluaisivat isona pitsihuiviksi.
Tänään ajelimme Artjärvelle Ruskovillan kauppaan Juholle ja parille muulle lapsukaiselle villahaalareita ostamaan. Matka oli pitkä (80km), joten pitstoppejakin tarvittiin :)
Villahaalareiden lisäksi hipelsin kaupassa kaikenmoista, loppu summa oli yli 300 erkkiä, mutta huom! vain osa oli mun ostoksia!!! Ruskovillaan oli tullut uusia lankoja, joita ei mainittu kuvastossa mm. silkkiä ja kamelia yms. Ihanan pehmeitä ja ylellisen tuntuisia lankoja, mutta mä en voinut edes kuvitella ostavani 19,50 eurolla 100g lankaa!!! :( Vähän turhan luksuslankaa kotiäidille! Kiva retkipäivä kuitenkin.

Huomenna elinpiirimme laajenee pyöräilyn puolelle, ostimme tänään Juholle pyörän turvaistuimen. Eli huomenna meidän perhe laittaa kypärät päähän ja lähtee pyöräretkelle :)
ps. Mun salainen ystävä saa postia lähipäivinä, rippuu kauanko Kusti polkee :)

Ei kommentteja: