torstaina, joulukuuta 14

Korttirumbaa

VAROITUS!

Sisältää joulukortti-juonenkäänteiden paljastuksia, jos haluat pilata kortin avaamisilosi voit jatkaa lukemista! :)


Joka vuosi se yllättää: joulukorttien tekemiseen menee aikaa, kirjekuoria ja merkkejä. Ja nehän pitää siis olla postissa huomenna. No lapsiperheessä ei uskalla jättää mitään isompaa viimeisen illan varaan, joten tokavikanailtana saa huhkia urakalla.

En askarrellut kortteja vaan tein mehiläisvahasta enkeleitä (ylläri että enkuleita taas...). Ostin muutama vuosi sitten mehiläisvahaa ja silikoonimuotin, ja pakkohan niitä on aina välillä käyttääkin.
Kolmenlaisia enkeleitä siis syntyy yhdellä valukerralla. Helppoa, mutta aikaa vievää (pakastin on hyvä apuri mehiläisvahan jähmettämisessä).


Varsinainen ongelma olikin se, miten enkulit pakata niin ettei Kusti polje niitä rikki postia kuljettaessaan... Toivoni on laskettu nyt viritelmän varaan, anteeksi kaikille rikkinäisten enkelien saajille. Siinä ei ole mitään henkilökohtaista.


Mutta riittääpä Kustilla polkemista! No saipa tuo levätä pari viikkoa SNY-kuljetusten jälkeen (joulupostihan ei ole mitään siihen verrattuna :D )


Huovutin eilen myös palloja. Vielä kun olisi aikaa ja energiaa koristella ne.


4 kommenttia:

Kukka kirjoitti...

Ihania enkeleitä!
Mistä olet hankkinut tuon muotin?

Muuten, postissa joskus töissä olleena voin antaa sellaisen vinkin, että kannattaa katsoa, ettei kirjekuoren sisällä ole postimerkin kohdalla mitään erityisen helposti rikki menevää, koska leimasin saattaa sen sitten ruhjoa.

Taija kirjoitti...

Olen ostanut muotin Lahtisen vahavalimosta http://www.lahtisenvahavalimo.fi/
Oitista. Siellä on kaikkea mehiläsvaha, kynttilä ja saippua juttuja ja aivan ihania kynttilämuotteja!

Laitoin enkelit mahd. kauas postimerkkikohdasta... arvelin, että se on turvallisinta ;)

kukka kirjoitti...

Kiitoksia tiedosta =)
Rauhaisaa joulunodotusta!

Kangaskasa kirjoitti...

Ihania enkeleitä!!! Samoin tykkään huovutetuista palloista! Kokeilin itse muutama ilta sitten tehdä samanmoisia, ja sain menemään niihin aikaa liian paljon. Kerrohan vinkki, miten saat niitä nopeammin tehtyä!