lauantaina, joulukuuta 2

Joulukalenteria ja fashion housea

fashion house
Tänään kävin ensimmäistä kertaa Fashion housen ystävämyynnissä Oulunkylässä. Paikalle oli eksynyt pari muutakin... Eli tungosta riitti. Aluksi jonotimme talon ympäri ulottuvan jonon hännillä ja seuraavat pari tuntia yritimme selviytyä ihmismassan keskellä ja löytää jotain kivaa. Eniten mua kiinnosti NORDIA PRODUKTER OY, joka myy mm. lankoja ja ompelutarvikkeita. Myynnissä oli vain suppea valikoima yrityksen tavaroista, mutta tein hyviä löytöjä. Ostin muliinilankaa (älkää kysykö mitä niillä aion tehdä!) hlvalla, 10kpl/2€ ja tietty ostin 20 eri väriä. Toinen huipputuote oli huovutus villaa 2€ / 100g tai 2,50€ / 200g! Kuulosti hieman paremmalta hinnalta kuin Tiimarin riistohinnat! Ostin myös pari ylläripussia, eli 2 2€:n pussia, jossa oli sekalaisia lankoja. Lähinnä kokeilen minulle uppo-outoja lankoja, nuo kaikki langat oli yhteensä 4€. Jäin kaipaamaan mohairlankoja, seinällä oli normaali mallistossa mohairia, mutta ei tässä hysteria-alessa.

Lisäksi ostin itselleni liilan pikkujoulujakun (vähän blingbling), hintaa oli vain 10€! Vaatteita oli paljon 1-3 kk vanhoille vauvoille ja kokoa 36 oleville naisille (itsehän en todellakaan edusta kumpaakaan ryhmää, en tainnut edes 1-3kk olla kokoa 36...), eli jos kuulut näihin kohderyhmiin, kannattaa paikalle ehdottomasti lähteä! Fashion househan ei ole normisti auki taviksille, vain sisäänostajille. Ystävämyyntejä pidetään muutaman kerran vuodessa.

joulukalenteri
Ompelin Juholle Myyrä-joulukalenterin. Skannasin 4 Myyrä-kirjastamme paljon hauskoja kuvia, liitin kuviin numerot ja printtasin ne siirtokuvapaperille ja silitin puuvillataskuihin ja ompelin muinaisiin jouluverhoihin.

Hermo meinasi palaa siinä, että varastossani olleet siirtokuvapaperit loppuivat kesken (ylläri!), ja 4 viimeistä luukkua piti tehdä erikseen. Ostin Tiimarista täsmälleen samoja siirtokuvapapereita, mutta wtf?! Ne oli mennyt muuttamaan pakkauksen sisällön! Mukana olleet ns. viimeistely paperi tuhosi uudet kuvat täydellisesti! Tappelin ensin yhden sitten toisen paperin kanssa, poltin hihani totaalisesti ja käytin vanhan paketin viimeistely paperia ja dadaa - se toimi.

Maanantaina aion avautua ko. siirtokuvafirman ihmisille, että mitä ihmettä ne on tehnyt vanhoille, toimiville papereille, ja mitä hittoa ne uudet tuhoa-kaikki-tulosteesi-sekunnissa-paperit oikein ovat! Ärsyttävää. Mä vihaan kehitystä, joka huonontaa tuotetta!!! Ei mitään järkeä.

Kalenterin luukut ovat vinossa, vika ei ole kuvassa, vaan ompelijasta. Paininjalka ei nääs oikein liu tasaisesti tollaisella tahmealla valokuvapinnalla... Keksin ratkaisun tähän niiden viimeisten 4 luukun kohdalla... Ehkä seuraavassa elämässä sitten se täydellinen Joulukalenteri. Pääasia, että lapsi on tyytyväinen. Ai mitäkö luukuista löytyy? No, tietty maatilan eläimiä magneetti taustalla, koska jääkaappi magneetti on tällä hetkellä THE juttu meidän nuorelle miehelle :)

SNY 2006

Salainen neuleystäväni oli Merru Merrunpuikoista. Itse en tajunnut lähetyksiäni ikuistella, mutta lainataan Merrun arkistoja.

Elokuussa lähti enemmänkin postia, hups!(innostuin niin kovasti! :) )

Syyskuussa ja lokakuussa kusti polki ystävälleni nämä. Marraskuun posti paljasti kaiken. Elokuun innostus pakotti rauhoittamaan tahtia, muuten olisin ylittänyt budjetin heti alkuunsa. Hauska yhteensattuma oli, että itse voitin Merrun puikkojen arpajaisista ihanan paketin :). Pahinta oli, etten voinut siitä kenellekään kertoa :D

Tämä oli hauska vaihto! Itse en ole vieläkään saanut selville oman SNYni henkilöllisyyttä, mutta kuulemma paljastus on matkalla :) Hei vaan sinne, kuka oletkaan!

anna hyvän kiertää

Hieman flopanneen oloinen meemi Anna hyvän kiertää toi luokseni kivan Jouluisen sydämen! Kiitos Satu!

Omaan kierrätykseeni ilmoittautuneet Taija ja Kirsi! Laittakaahan osoitteenne spostina tasajora at yahoo.com niin saadaan jotain pientä itsetehtyä eteenpäin :)

Kuvat tulee heti kun blogger suostuu moiseen!

Ei kommentteja: