lauantaina, joulukuuta 30

Terveisiä Oulusta

Teimme piiitkän autoreissun Ouluun ja takaisin, mikä on saavutus 1-vuotiaan lapsen kanssa. Olimme reissussa 4 yötä, 2 yötä Jyväskylässä ja 2 Oulussa. Reissu meni hyvin ja oli mukavaa nähdä oululaisia ystäviä! Kiitos majoituksista :)


Osuin Oulussa sattumalta ihanaan lankakauppaan, Käsityöliike Somikkiin. Siellä oli todella mukava MIESpuoleinen (!) myyjä, jonka kanssa juttelin pitkät pätkät. Hipelsin kaikenlaisia lankoja, mutta ostin vain Kitten Mohairia kahtena eri sävynä ja Drops alpakkaa, molemmista kun suunnilleen tiedän, mitä teen.


Mulla on ollut salaisena haaveena bambuiset 100cm pitkät pyöröt, mutta paluu arkeen koitti, kun ystävällinen MIESmyyjä tarkisti lähteistään, ettei moisia ole olemassa, ainakaan Addilla. Nyyh! Olisin ostanut lyhyemmätkin, mutta tarjolla oli vain kokoa 7, ja mun lemppari koko olisi 2,5 tai 3, joten puikot jäi kauppaan.


Kävimme myös ihastuttavassa Juuttiputiikissa, joka oli täynnä kaikkea kaunista ja hyvänmielen tavaraa (=ostaessa tulee vain hyvä mieli, kun tietää, että tekijäkin/tuottajakin saa rahansa vst. reilukauppa ja maailma pelastuu). Sieltä ostin käsintehtyä paperia, hamppunarua ja pesupähkinöitä, joista olen lukenut monesti. Ekan kerran osuin paikkaan, jossa pähkinöitä myytiin, joten eikun paketti kainaloon ja kokeilemaan. Paketissa on pähkinöitä 80 pesuun ja hintaa oli seitsemisen euroa, eli ei paha kokeilu. Eka koneellinen on pesty ja tulos miellyttää, pyykki tuoksuu puhtaalle ja vedelle, ei vessanraikastimelle ja pyykki on pehmeää ja puhdasta. Nyt voisi myös huutaa EKOTEKO, aina kun on koneellisen pessyt :)


Lisäsin vähäksi aikaa tuonne reunaan Wuoden 2006 Tekeleet slideshown, yllättävän paljonhan sitä on saanut vuodessa tehtyä, ja kaikkiahan ei ole edes muistanut dokumentoida. Olkoon ensivuosi yhtä valmisrikas kuin mennytkin - ellei rikkaampikin.


Hyvää ja Käsityörikasta
Uutta Vuotta Kaikille!

Varovasti niiden pommien kanssa!


ps. Ai niin, osallistun tähän, taas saa Kusti polkea ja itsekin odotella postia :)


2 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta sinnekin:)

Vilma kirjoitti...

Hongkongilaisissa bambupyöröissä kyllä löytyy 100-senttisiä, tosin laatu ei ihan oo Addin luokkaa. Huuto.netissä on ainakin välillä niitä myynnissä.

Hauskaa uutta vuotta! :)