torstaina, syyskuuta 28

Palkinto, ostoksia ja hapsuilua

Kuuntelin eilen iltapäivällä jännittyneenä kuinka postimies murjoi postilaatikostamme jotain sisään. Arvelin, että arpajaispalkintoni siellä varmaan saapui, ja oikeassa olin! Voitin siis Merrun puikkojen arvonnan, kiitos ihanasta palkinnosta!Kaunis paketti (tosin postin murjoma) sisälsi ihania juttuja:
* 2 kerää mulle aivan uutta lankaa, paksua norjalaista Alfaa, jossa villaa ja mohairia.
* Kerän ihanaa tumman luumun väristä (kuva hieman vääristää) merinovillaa (mua on alkanut kiinnostamaan kehrääminen ja värttinät, tämä on aivan loistavaa niihin haaveiluihin :) )
* Kerroslaskuri, mulla onkin edellinen löystynyt niin, että sitä voi käyttää vain isoimmissa puikoissa, muuten lipsuu pois. Tämän pyhitän vain ohuille puikoille :)
* 3 ihanaa keraamista(?) lehteä, jotka taatusti pääsevät johonkin koristamaan jotain työtä, jahka keksin niille arvoisensa paikan
* plus vielä kaunis kortti, jonka Juho testasi heti alkuunsa, eli siitä ei enää saanut kivaa kuvaa... (kuulostaa ihan koiralta, mutta Juho oli siis kohta vuoden ikäinen poikani :D )


Täällä vieläkin sairastellaan, mutta eilen illalla uhmasin flunssaa, ja lähdin Prismaan, joka mainosti 7-veljestä lankaa 2,80€. Muutenkin viikko sisällä sairaan lapsen ja itsen kanssa aiheuttaa mökkihöperyyttä ja seinien päälle kaatumista. Ensin kävin ostamassa Anttilasta Juholle 1-vee lahjan, Duplo legopakin, jota odotin puoli tuntia, kun varaston kätköistä sitä hakivat. Sen jälkeen Prismaan ostamaan Suuren Käsityökerhon Parhaat Neuleet lehteä (jota monet ovat kehuneet) ja katsomaan niitä 7-veikkoja. Siis mistä värikartasta ne kerät oli revitty?! Kirkkaan sitruunan keltaista, lohenpunaista ja korallia, ihme pliisusinistä ja mukavaa vaaleaa vihreää. Neljä ekaa oli ihan horroreita, enkä muista niitä koskaan aiemmin nähneeni, vihreä oli hienon väristä, ja sitä ostin.

Onneksi koukkasin vielä lankaosaston kautta, siellä oli ale laari Mondoa (never heard...), joka näytti kivalta huivilangalta. Ostin sitä muutaman kerän 3€ kerä.

¨
Kotiin tultuani kaivoin heti Wanhan Sataman Kädentaidot 2006 messuilta ostamani sirdarin Loopan, ja pienen pyörittelyn jälkeen tajusin, mitä sillä tehdään ja puolentoista tunnin päästä mulla oli uusi huivi :) Käytin sidoslankana pinkkiä 7-veljestä. Nyt teen jo toista huivia, siinä käytän sidoslankana ompelulankaa, toimii hienosti silläkin. Kivaa ja nopeaa.


BOni oli pingotuksessa pari päivää, tälläinen siitä tuli. Lankana 3 kerää samosta, päät vaaleampaa, keskellä 1 kerä tummenpaa. Ainoa harmitus on, että tein keski kolmeyhteen kavennuksen väärin, eli se näyttää hieman erilaiselta, mutta en voinut sitä kesken huivia muuttaakaan... Tämä pää on vähän mutrussa, mutta kun makuualusta, jota käytin pingotukseen oli juuri ton verran liian lyhyt!


Ai niin, aloitin eilen aamulla Pavonis pitsihuivin, jonka on suunnitellut Neuleunia blogin Särmä. Kaikki meni suht hyvin, kunnes ruutupiiros loppui kerroksella 47. Sitten olenkin ollut ihan pihalla... Eli harjoituksia täytyy jatkaa... Toi näyttää ihan karsealta tossa (varsinkin, jos vertaa ohjeen tekijän huiveihin), mutta uskon pingotukseen...

1 kommentti:

Susanna L-A kirjoitti...

Hih, näyttipäs tutulta tuo BO:n pingotuskuva... Kts postaukseni 11.9., jossa tosin tuoli ei näy ihan kokonaan, mutta tuolta se näytti meilläkin!