sunnuntaina, syyskuuta 24

Kuulumisia

Neuloin toisetkin rannekkeet, malli sama, lankana luonnon valkoinen Wool, ja ranteen puoleisessa päässä oli lisänä valkoista mohairia. Kuvaa ei ole, annoin rannekkeet mummolleni synttärilahjaksi. Toivottavasti mummo pitää niistä!

Olin jo unohtanut postata tämän! Neja voiti arpajaisissani ajat sitten mm. nämä: Rintakoru on saanut ideansa Hetaleita poropeukaloille kirjasta. Mies kysyi, kun näki tekeleeni: "Mitä, katkasitko sä ne sun uudet bambupuikot tohon?!" :D Ei taida ihan tajuta bambupuikkojen arvoa... Nämä puikot on ihan vaan grillitikuista.


Torstaina oli Järvenpään neuletapaaminen, mutta muut olivat estyneitä. Fiksuna tyttönä en tarkistanut muiden tilannetta, vaan menin vaan paikalle Jpään Kulmikseen. Puolen tunnin odottelun jälkeen soitin kotiin ja varmistin kellonaikaa, silloin kuulin, että muut ovat estyneet.
:( Lohdutuksena kävin viereisessä lankakaupassa ostoksilla, ostin alpakkaa ja lanettia ja ja ja :). Ai niin, ja Suomalaisen kirjakaupan alesta Sukkasillaan kirjan 17,90€!


Tilasin villihelmestä helmiä, jotka olivat valmiiksi langassa. Helmet ovat kirkkaita ja punaisia sateenkaaripinnalla, valaistus kuvassani on huono, värit ovat todella kauniit luonnossa.

Ajatuksena oli, että langassa olevat helmet on helppo siirtää villalankaan. Olisi ehkä kannattanut perehtyä ensin helmien kokoon... Sain helmet kyllä lankaan, mutta helppoa se ei ollut. Ajatus oli hyvä, ensi kerralla tilaan 10 koon helmiä, nyt oli 11. Aivan loistava palvelu Villihelmessä! Tilaus tuli nopeasti ja kaupanpäällisenä oli iso helmi kiitoksena tilauksesta!

Varmasti tilaan toistekin (varsinkin, kun pitää vielä ostaa niitä isompia helmiä :) )


Olimme viikonlopun mökillä, teemana oli rapujuhlat. Askartelin Tiimarin valmiista puisista ravunkuvista kuumaliiman ja rautalangan avulla laseihin koristeita. Juho oli innoissaan mökillä olosta (juhlat olivat rauhalliset!), mutta sai harmillisesti yskän ja flunssan :( Nytkin köhii tuolla sängyssään. Tämä on Juhon eka sairaus ikinä, melkein vuoden selvisi terveenä! Mutta voih, kuinka surkea on kipeä lapsi.


Iloinen asia oli se, että kotiin tullessa oli viesti Merrun puikoilta: Olet voittanut blogini arvonnassa! :D Minä, joka en ikinä voita mitään! Jipii!

Tai olen kerran voittanut: 1997 joulukuussa voitin Anttilassa (silloin oli vielä ruoka-anttilat) 3 minuutin ostoskierroksen; kolmessa minuutissa sai kahmia kärryyn niin paljon ruokaa kuin ehti. Ainoa ehto oli, että kutakin tuotetta sai olla vain 1 kpl ja tietty tupakka- ja alkoholituotteet oli nounou-listalla. Sain kahmittua 10 muovikassillista tavaraa, lähinnä suklaata (ne oli niin hyvin esillä joulunalusaikaa kun oli) Muistikuvat kahmimisesta ovat hyvin hataria, mutta hauskoja :)

Ei kommentteja: