lauantaina, syyskuuta 30

Kranssi

Kävin Tiimarissa syksyisellä ostosreissulla, aivan mielettömiä koristeita syksyyn! Huomenna on tarkoitus tehdä ystävien kanssa kransseja syksyksi ja ehkä jouluksikin. En kuitenkaan malttanut odottaa huomisiltaan asti, vaan tein yhden "koeversion"... :) Pääsi heti meidän ulko-oveen, toivottavasti kukaan ei pölli sitä heti ekana yönä!Liityin eilen illalla Langaton lokakuu-projektiin, jonka Mari on kaikkien lankahamstereiden pelastukseksi lanseerannut. Täällä langanostolakkoa todella tarvitaan :)

Hain pari iltaa sitten 10 karkkilaatikkoa (ja lankojakin siis....) ja nyt ne kaikki on täynnä ja lisää tarvitsisin, jotta kaikki langat saisi kuriin. No lootia on taas niin paljon, että jouduin majoittamaan niitä olkkarin siihen laitaan, jonka juuri pari postausta sitten kehuin tyhjentäneeni!


Tänään siistin varsinaisen neulomisnurkkaukseni, siinä riittikin urakkaa. Lisäksi siistin yhden horrorhyllykön keittiöstä, jossa oli kaikkea mahdollista roinaa. Ai miten niin meillä on ensi viikolla pippalot tulossa? Juho siis täyttää 1-vee perjantaina, ja kaksi päiväiset juhlat tulossa, eli täytyy vähän yrittää saada taloa kuntoon :D

3 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Kauniin syksyisen ovikoristeen sait tehtyä. Yritin samanlaista viime viikonlopun tohinoissa, mutta en ollut tyytyväinen. Sain omastasi uutta innostusta ja syksyhän on vasta juuri saapunut.

Taija K kirjoitti...

Terkkuja kaimalta. Tosi hieno tuo ovikoriste! Minäkin katsoin Tiimarissa noita vehkeitä viime viikolla, mutta onnistuin olemaan ostamatta. Ehkä sittenkin pitäisi...

Tinutski kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkistä Mondon suhteen. Vähän nauratti kun luin aiemman postauksesti lankojen siivouksesta verhojen/tuolin taakse piiloon. Mulla on ihan samanlainen tyyli siivota :)