keskiviikkona, syyskuuta 27

Athsii ja järjestyksen illuusion puhkaisu

Täälläkin sairastetaan *pärskis*. Lapsi on jo parantumaan päin (lue: hyperaktiivinen ja pienestä loukkaantuva röhisevä, yskivä räkänenä) ja äiti on ihan pipi, lämpöilevä ja väsynyt. Tänään yritimme nukkua paljon ja lopputulos on alle 30 min päikkärit... Eli ei lainkaan normi päivärytmin mukaista elämää.


Mun mies patisti järjestämään lankavuoreni, koska Juholla on suuri houkutus ja mahdollisuus päästä lankoihini käsiksi, ja sai tänään koko kasan päälleen (arvatkaa asteikolla 1-10 kuinka syyllinen olo mulla on!)
No siirsin kipeyksissäni ja laiskuuttani lankarasiat olkkarin toiseen laitaan sohvan taakse piiloon. Verho repsottaa tyhmästi, mutta oikeasti meillä ei ole kovin montaa paikkaa, mihin noi kaikki mahtuisi ja mun pitäis vaan hankkia lisää lootia, kun noita pussukoita on taas kerääntynyt....

Aika hyvä lavastus kuiten tähän hätään. Mun joillain tutuilla on ihme harhakuva mun pedanttisuudesta ja järjestyksen ylläpidosta, oikeasti se on mun mies joka järjestystä pitää yllä. Mun järjestys on lavastusta :) Ja yleensä vain pakon edessä tapahtuvaa :D (Rehellisyyden nimissä, sohvan toisessa päässä on vielä melkoinen kasa lankoja, jotka ei ole edes laatikoissa ja jotka ovat kaikki osallisina johonkin ihan-kohta-valmistuvaan-ja-ikuisesti-jonossa-olevaan-tekeleeseen...)


Tässä SNYni lähettämä kortti Ranskasta :)


Tämä piti postata jo aiemmin, mutta unohtu lisätä kuva. Eli lähikuva tosta Nejalle mennestä rintakorusta. Tosin siivosin ton langan pään pois, ja vähän muutin "puikkojen" kulmaa valmiista versiosta.

5 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Tosi kiva idea tuo rintakoru!

rebekka kirjoitti...

Rintakoru on hieno!!

Taija kirjoitti...

Se on siis Hetaleita poropeukaloille kirjasta :)

Villapallo kirjoitti...

Aivan ihana tuo rintakoru!

Kanerva kirjoitti...

Rintakoru on mainio!

Noiden lankojen kanssa on välillä kyllä ihan helisemässä, kun ei itsekään oikein tiedä minne ne laittaisi. Minusta olet ratkaissut asian melko hyvin :)