sunnuntaina, helmikuuta 25

Jaques Cousteau- pipo

Neuloin Typyn ohjeella Jaques Cousteau pipon. Malli hieman kärsi kaksinkertaisesta villalangasta, mutta saajan pää on varmasti tyytyväinen paksuun villaan näillä pakkasilla.
En ollut tulostanut ohjetta, vaan lukaisin sen ruudulta ja neuloin. Kavennusten alettua huomasin, että ohjeessa ne kaatuivatkin toiseen suuntaan. Hups. Mutta toimii näinkin. Jotenkin järkeilin sen niin, että koska 2 oikein yhteen kavennus kaatuu vasemmalle, täytyy kaikkien kavennusten kiertyä vasemmalle. Ohjeen lukeminen ja sen noudattaminen ei ole vahvuuksiani ;). Mutta kivan pipon Typy on kehittänyt, kiitos!


Lankana oli dominoneulesukkien ja pipojen jälkinyssäkät, yhteensä 100g lankaa. Tässä on kaksi kuvaa piposta, koska kirjavasta pinnasta ei salaman kanssa erota kavennuksia, epätarkasta kuvasta ne näkyvät.
Askartelin ystävänpäiväksi kännykkäkoruja. Osa on vieläkin toimittamatta, mutta julkaisen kuvan jo, koska muuten unohdan sen lopullisesti. Helmet ovat lasia.

2 kommenttia:

rebekka kirjoitti...

Kivoja kännykoruja!!

Typy kirjoitti...

Kavennuksesi kaarteissa ei ole mitään vikaa, eikä liioin neulojassa. Vika on ohjeessani. Oikea termi noille käyttämilleni kavennuksille on ylivetokavennus, eli neulo 2 o ja vedä sitten ensiksi neulottu toiseksi neulotun yli.
Pahoittelen tapahtunutta kovasti ja teen korjauksen ohjeisiini.

Hienoja pipoja kaikesta huolimatta :-)