maanantaina, lokakuuta 1

Pul vaippa

Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Olin mielestäni jo ommellut kaikki vaipat, joita ikinä voisin ommella, mutta toisin kävi. Ostin pari kuukautta sitten kestovaippatapahtumasta pari palaa soft PULia (josta en ole ikinä tehnyt mitään) ja fleeceä. Viime aikoina meillä on herätty aamuisin siihen, että lapsi ui sängyssään, koska Pampers ei kykene suoriutumaan nuoren herran yöllisestä kuivana pidosta. Mulla on ollut 1 kestovaippa, joka pojalle mahtuu, joten niitä takuukuivia öitä on harvassa. Päivisin vaippaa ei olla käytetty enää kuukausiin, paitsi päiväunilla.

Syynä ompelemattomuuteen oli äidin laiskuus ja sopivan kaavan uupuminen. Tänään sain varttia yli yhdeksän tulostettua netistä kaavan, sitten muokkasin kaavaa ja leikkasin kankaat ja ompelin vaipan. Ja puoli kahdeltatoista kuvailin jo uutta tekelettä :). Oltiin koko ajan pojan kanssa kahden kotona ja ulkona satoi vettä ja välillä leikin autoilla, luin kirjoja, piirsin yms., mutta sain silti vaipan tehtyä! Mahtavaa!
Viisi minuuttia sitten päikkäreiltä heräsi iloinen nuori mies, jolla oli jalassa uusi vaippa, joka oli toiminut loistavasti :) Nyt tarttisi taikoa jostain lisää kankaita ja tehdä pari vaippaa lisää...


Ei kommentteja: