maanantaina, elokuuta 3

Puro pyöryläliivi

Kokeilin Novitan uutta Puro (100% villaa) lankaa. Tein Pinwhe... eiku pyöryläliivin itseäni pienemmälle ihmiselle. Kuvauksissa käytetty malli ei ole kohde, mutta suostui kuvauksiin suklaa ja jäätelöpalkalla :) Kiitos avusta!
Malli: Novita syksy 2009, malli nro 14. , modasin ohjetta hieman.
Lanka: 230g Puro Tundra
Puikot: 4,5 mm
Koko: S


Lanka on mukavan pehmeää, toivon ettei pinta nyppyynny kauheasti. Tein ympyrän ensin, mutta jätin silmukat puikolle ja neuloin reunusta erikseen ja liitin jokaisen täyden kerroksen viimeisen ja ensimmäisen silmukan ympyrän silmukoiden kanssa. Toisin sanoen yhdistin osat ilman saumaa. Toimi hyvin, ainoa asia mikä tökki hieman, oli se, että ympyrän viimeinen kerros oli kirkkaan vihreä = se korostuu turhan paljon. Toinen modaus oli napinläven virkkaus ja nappi.


Ekassa kerässä oli kolme (!) solmua, ja värit jatkui sikin sokin, mutta matkan varrella rikoin tarkoituksella sininen-pinkki-sininen ryhmää, kun en niin fanittanut sitä. Mukavasti neuloutuva lanka.

Toivottavasti saaja aikanaan pitää neuleesta!


Kävin sitten ostamassa pari helmeä lisää Pandoraani...

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kivannäköinen pyöryläliivi!

Flikka kirjoitti...

Olen itsekin harkinnut tuon liivin tekemistä, kokeilin ensin vain samasta lehdestä löytyvän slipoverin tekemistä. Puro on tosiaan tosi pehmeää, omissa kerissäni ei ollut solmuja.

Mammutti kirjoitti...

Kaunis on! Toivottavasti Puro kestää käyttöä. Minä en vieläkään ole ostanut sitä, edellisten vuosien Novitan pehmeiden lankojen huonojen kokemusten takia. Alkaa tuntua, että olen ainoa blogimaailmassa, ilman Puroa...
HYvää elokuun alkau!

helena kirjoitti...

Hieno siitä tuli ja tuo sun yhdistämiskikka on kyllä hyvä idea. Taidsan tehdä samoin jos joskus vielä intoudun tekemään pitkähihaisen version. Mulla ei tullut Purossa vastaan yhtään solmua!

Päivi kirjoitti...

Hyvännäköinen. Kiitos vinkistä tuohon yhdistämiseen. Ostin tänään langat samaan liiviin, vaikka olen ollut hyvin epäluuloinen Novitan lankojen suhteen, kun kerran sain tosi huonoja kokemuksia.

Päivikki kirjoitti...

Kaunis! Purosta on miulla tulossa villapaita.