tiistaina, tammikuuta 31

Käsityölehtien selailua

Mulle tuli Suuri Käsityölehti 1994-2005 (alkuvuosi). Aina välillä niitä sitten selailee, että mitäs kaikkea niissä olikaan. No nyt siis yritän löytää jotain olympialaisiin... voi tuska. Melkein kallistun ton pehmolelukirjan koiraan (haasteena siinä olisi TASAISEN pinnan aikaansaaminen ja osien KAUNIS yhdistäminen ja se on kuitenkin luokiteltu kirjan vaikeimpaan sarjaan ja on kuitenkin haastavampi kuin tulossa oleva seepra). Toinen vaihtoehto olisi sormikkaat, joita en ole ikinä tehnyt. Löysin parikin ohjetta sellaisiin palmikollisiin sormikkaisiin. Mun tarvii varmaan tehdä mallitikut :0 ko. neuleista ja päättää sitten. (kuulostaa kamalan pro-meiningiltä, yleensä vaan teen, enkä edes mieti puikon kokoa saati neuletiheyttä)

Tänään olen saanut seepralle etu- ja takajalkojen alapuolet tehtyä (ne nyt ei kamalasti vaatineet). Seepran ohje on muuten Suuri Käsityölehti 11-12/2005, sitä on kyselty.



Juholla on flunssa :(. Ääni on käheänä, nenä tukkoinen ja hirveää pärskimistä. Voi pientä! Ja kuten arvata saattaa kaikki on vähän hankalaa ja pientä kitinää on koko ajan. En laittanut poikaa ulos tänään vaan nukutin sisällä. Nukuttaminen onkin ollut päivän teema -> sitä on siis saanut tehdä melkoisesti, oon varmaan nukuttanut Juhoa kauemmin, kuin hän on nukkunut tänään.

Mutta nyt lähden tekemään mallitilkkuja (En olisi itsestäni ikinä uskonut!) niin pääsen ilmoittautumaan.

Ei kommentteja: