sunnuntaina, toukokuuta 21

Laukkuvaihdokki perillä!

Jee, Anu sai perjantaina laukkunsa, eli nyt voin paljastaa kuvat täällä! Itse olin laukun sisäpuoleen tyytyväisempi kuin ulkopuoleen, sisällä on paikka vesipullolle, avaimille, kännykälle... Laukkua oli kiva tehdä. Jännityksellä odotan omaa vaihdokkiani saapuvaksi :) Jatkossakin osallistun vaihtoprojekteihin, mukavaa vaihtelua normaaliin näpräilemiseen.

Eilen olin Linnanmäellä 3 muun mamman kanssa. Sää oli viileä ja vettäkin satoi, mutta reissu oli aivan mahtava ja vatsalihakset joutui koville hirmuisen nauramisen vuoksi. Kumma ettei ääni mennyt, sillä kirkumistakin tuli harjoitettua aika paljon! Kiitos Soili, Minna ja Heidi mahtavasta päivästä!
Illan vielä kruunasi Suomen Euroviisu VOITTO!!! "We are the winners of Eurovision", Liettuaa lainatakseni. (vähänkö se biisi soi päässä!) Empä olisi uskonut, että Suomi oikeasti ikinä voittaa, mutta ehkä 40 vuoden kaikki saamatta jääneet pisteet tuli viime yönä :).

Euroviisujen aikaan siivosin olohuoneen lehtikasat (vihdoin!) ja bongasin Suuren käsityölehden 4/06 Dominoneule ohjeen. En ollut koskaan moista kokeillut, joten sitähän oli sitten pakko kokeilla. Ensin piti vähän tuunata kahta sukkapuikkoa puuhelmellä, jotta puikot sai tulpalliseksi ettei silmukat karkaa, ja sitten tein kaksi neliötä. Puikot oli liian paksut, mutta perusneliön opin. Tänään täytyy testata dominoneuleen kolmioita, niitä on neljänlaisia. Ei mitään hajua, mihin dominoneuletta käyttäisin, mutta on kivaa oppia uusia tekniikoita.

Ai, ennen dominoneuletta sain Juhon villasukat valmiiksi. Harmittavasti 1 1/2 kerroksen värivirhe toisen sukan varpaissa, siis kun värjäsin lankaa, niin ne eriväriset osiot ei olleet ihan millilleen saman pituisia, eli neuloessa tulee pieniä eroja, mutta se on pientä.

Ei kommentteja: