perjantaina, kesäkuuta 2

Laukkuvaihto laukku saapunut!


Hips, mäkin sain vaihto laukkuni, kiitos Oosa!!! Pirteä kesäkassi, jossa rimprenssamaisia helmiä ja kaikkea! :)
Aion kyllä jatkossakin osallistua vaihtoprojekteihin, sen verran mukava kokemus oli! On ihan erilaista tehdä muille ja saada muiden tekemia juttuja, kun tehdä itselleen ja saada niitä itse itselleen tekemiä tekeleitä. Iso kiitos myös Ionalle, joka järjesti laukkuvaihdon!
Neuloin kummipojalleni (2kk) Novitan Jasminista lehmuksen vihreät puuvillatumput, en tajunnut kuvaa ottaa, ja annoin ne jo. Eipä niissä ollut mitään erikoista, aloitin ne kärjestä uudella opillani eli Magic cast on-tekniikalla (kuten varpiaisetkin) ja pelkkää sileää ja resoria ne on. Basic tumput, ettei vauvelin sormet jäädy viileinä kesäiltoina.
Tänään laminoin Juholle katselukuvia. Olen vuosia terrorisoinut olohuonettamme järjettömillä aikakausilehtipinoilla, joita ei saa hävittää ennen kuin olen ehtinyt leikkaamaa niistä kuvia. Näitä kuvia on kertynyt iso laatikollinen ja mies aina kysyy, että mitä ihmettä sä aiot noista tehdä. Noh, nyt sain 36 kuvaa käyetettyä :). Eli leikkasin luonto ja maisema yms. kuvia postikortin kokoiseksi, ja laminoin kaksi kuvaa selätvastakkain ja annoin Juholle katseltavaksi. Tällä hetkellä ne tosin toimii ikenien hierojina, mutta kyllä ne varmaan ne kuvatkin joskus alkaa kiinnostamaan.
Eipäs nyt ole tapahtunut muuta ihmeempää. Viikonloppuna voisi hankkia parvekkeelle kukkia. Jos siis jaksaa ja saa aikaiseksi, me kun asutaan niiiiiin kaukana puutarhamyymälästä - toisella puolella parkkipaikkaa... *huokaus*.

1 kommentti:

luovat kädet kirjoitti...

Sinut on haastettu Tarinaan...