keskiviikkona, kesäkuuta 7

Tekeleitä pukkaa

Olen ollut harvinaisen tuottoisa tällä viikolla, tai siis olen saanut aikaan asioita.


Kortti Juhon pikkuserkulle, joka syntyi lauantaina. Onnea!!!


Juholle neuloin tumput Novitan Jasminista, malli on sama, (mutta suurempi kuin kummipoikani tumpuissa, joista ei siis ole kuvaa) mutta näissä on raidoitustakin.


Sitten ompelin toissailtana hyönteisverkon, jota voi käyttää sekä rattaiden että matkasängyn päällä. Tosta kuvasta ei saa mitään selvää, mutta otan joskus kuvan, kun hyttyssuoja on käytössä.

Eilen tuunasin Baby Bundleria eli kantoliinaamme Julia Vuoren Jäniksellä. Kuva on vuosia vanhasta NYT-liitteen t-paidasta, ja se on kakspuoleisella tukikankaalla ja siksakilla kiinni liinassa. Kyllä nyt kelpaa liinailla! :)

Eilen kävimme ekaa kertaa Helsingissä junalla! Reipas matkalaisemme (8kk) itki joka juna-asemalla, kun matalalattia junan jarruista kuului kova tshhhh ääni. *huokaus*
Mutta sitten Helsingissä irtosi jo hymyjäkin. Kävimme Behnfordilla WTC:llä ostamssa Kool aideja (tosin niillä ei vielä ole kuin 4 makua / väriä) ostin Lemonadea, Pink Lemonadea ja mansikka kiiwiä monta pussia ja yritin vakuuttaa myyjälle, että kannattaa hankkia uusia makuja, ja selitin kuinka niillä voi helposti värjätä villalankoja ja jopa näytin Juhon raitasukkia :).
Kauppojen jälkeen matkustimme ekaa kertaa bussilla (se ei itkettänyt ollenkaan!) ystävälleni Tiialle. Oli oikein mukava päivä, kiitos Tiia!

Ei kommentteja: