maanantaina, kesäkuuta 5

Tarina-meemi


Haastaja on Luovat kädet. Tarina meemin säännöt; kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ottamalla yksi virke ja yksi haastajasi blogista. Ja haasta joilta lainasit, lukuun ottamatta sitä kuka sinut haastoi....
"Ompelutöitä, neuleita, virkkaamista, kirjontaa ja kaikkea mahdollista mitä käsillä voi luovasti saada aikaiseksi, kunhan mieli vain ajatuksen käsille antaa. En vain yksinkertaisesti ehdi enkä jaksa tehdä minkäänlaisia käistöitä. No joo joskus jotain pientä.
Haaveilin pitsiverhoja tai jopa päiväpeittoa, jos lanka riittää. Sitten joskus kymmenen vuoden päästä kun olen tehnyt kaikki entiset!Matka jatkui, parin sadan metrin päässä oli toinen kirppari.- Ootko ikinä käynyt tuolla? kysyin veljeltäni. - Eeen.. - En miekään, käydään äkkiä.Syvä huokaus ja silmien pyöritystä veljeni suunnalta.
Ota iloksesi suloinen, pehmeä ja lämmin kesäkassi; nauti sen kanssa hellyyttävistä kesäilloista, maaseudun rauhasta, auringon lämmöstä ja lintusten laulusta."
Hanna, Anu, Sia ja Luovat kädet ovat siis kirjoittaneet yllä olevat lauseet. Olen henkisesti allerginen meemeille yleensä, siksi en haasta muita, mutta vastasin, kun kerran suoraan haastettiin. :)
Ei mun blogi vielä härööntynytkään, vaikka eilen uhkasin. Olen osallistumassa testikäyttäjänä semmoiseen kännysoftan testaukseen, mutta se softa kaatui eilen, joten en vielä osallistukaan ;). Ilmeisesti se kaipaakin testailua :D.
Huusin Huuto.netissä itselleni kerinpuut ja -laitteen! Jee! Laitan tuloksia sitten kun laitteet saan ja pääsen/ehdin niitä käyttämään.

2 kommenttia:

H@nn@ kirjoitti...

...vakoilemassa vaan....(",)

Susanna L-A kirjoitti...

No hyvä että sinäkin puhuit makuvalikoiman laajentamisesta, kävin itse ostoksilla maanantaina ja yritin kysellä koskas lisää värejä eikun siis makuja olisi tulossa...