keskiviikkona, heinäkuuta 5

Apinaintarsiaa (A day in Kerava)

Nyt kun parveke on kesäkunnossa, niin eihän sitä voi muuta kuin viettää aikaa siellä ja neuloa. Lainasin kirjastosta stitch'n bittch - neulojan käsikirjan. Melkoinen pettymys, vain kaksi toteutuskelpoista mallia, joista toinen on apinareppu ja toinen alien huivi. Kirjan ankeat värit luovat tylsyyden kuvaa, vaikka tarinat olivat ihan viihdyttäviä. Mutta apina reppua aloin neulomaan puuvillalangasta.

(08:56) Vahan selkeampi wannabeapina


Muistilappu itselle: älä ikinä koskaan milloinkaan ala tekemään puuvillasta intarsiaa, jossa on enemmän kuin 2 lankaa kerrallaan!!!
(08:48) Henkilokohtainen tuska-festivaali
Älä siis tee tätä toisten (parhaimmillaan 10 eri lankaa samalla kerroksella. Solmusotkua ja sen purkua ol päivän sana. Oma henkilökohtainen tuska-festivaalini.

Mulla oli myös aktiivinen avustaja, joka valvoi lankojeni laatua...

(09:07) Henkilokohtainen avustaja tarkastaa langat in Kerava (Koti)


Mutta onneksi apina ei ollut kuin 30 kerrosta korkea, ja lopulta valmistuikin (tai siis pääsin neulomaan yhdellä langalla)

(13:16) Intarsia apina U in Kerava (Koti)


Sitten kuvasin kännykällä (kaikki kuvat on siis kännykän kameralla otettuja,kun ne liittyy siihen kännysoftan tutkimukseen, lupaan kyllä kuvata kunnon kameralla, kunhan tutkimus on ohi!!!) timattikukkasia, kun ne olivat auki, yöksi ne laittavat terälehdet suppuun.

(11:59) Timanttikukka in Kerava (Koti)

(13:37) Sunshine in Kerava (Koti)


Alkuillalla kävimme anoppilassa omenapuun juurella istuskelemassa

(16:46) Omppupuun alla in Kerava

ja illan viilettyä luin partsilla tuoreinta Kotivinkkiä ja Modaa. :)

(21:05) Illan viiletessa in Kerava (Koti)

(21:40) Auringon laskuun in Kerava (Koti)


The activitys that I had today: playing (2.3h). The cities that I visited today: Kerava (15.4h). The moods that I had today: happy (2.3h). The places that I stayed in today: Koti (13.9h).

Ei kommentteja: