tiistaina, heinäkuuta 25

Kesälomalla

Mulla alkoi virallisesti kotiäitiys - eli hoitovapaa. Mies on kuitenkin kesälomalla, joten mäkin lomailen :).

Olimme yli viikon mökillä ja parvekkeen kasvit oli saatava viihtymään. Ratkaisu: anopin 60-luvun Kukkamatic! Aivan loistava keksintö, kasvien juurelle tyrkätään saviset "porkkanat", jotka ovat täynnä vettä, ja joihin tulee letkua pitkin uutta vettä aina kasvin juodessa! Ja mikä parasta - se toimii! Kaikki kasvit selvisivät huippupaahteisella partsilla ihan yksikseen :)

Mökki on melko lähellä Kasvihuoneilmiötä, antiikkia ja humpuukia kuvaa paikkaa hienosti. Ostin sieltä kesäisiä Martta Wendelin kortteja. Ja pitihän tietty Karjalohjan markkinoilla käydä, ostin hahtuvalankaa ja villaa valkoisena ja ompunvihreänä, yhteensä 6 €!!! Tuli hyvä mieli :)

Mökillä Juho oppi nousemaan itse istumaan, syömään omalla lusikalla ja harjaamaan omia hiuksiaan :). Kylläpä viikossa ehtiikin paljon! Ai niin, ja eka hammas puhkesi eilen!!!

Eilen korjasin 30-vuotta rikki olleen soittorasian. Mieheni söpö siipiä heiluttava ja silmiä pyörittävä tipu oli niin symppis, että pakkohan se oli saada toimimaan.

Osallistun neulojien Salainen ystävä-projektiin. Kuulostaa ihanalta :)Siirsin Valmiit tekeleet omille sivuille, niin eivät tossa sidebarissa hidasta turhaan aukeamista...

Edit* eihän siihen mennyt kuin kolme päivää, että sain kuvat tähän postaukseen...

Ei kommentteja: