sunnuntaina, heinäkuuta 9

Keriminen on nyt mukavaa!

Olimme mökillä viikonloppuna, mutta ekan kerran sielläkin oli tukalan kuumaa. Kotona istuimme propellin edessä, mutta silti olo oli tukala. Sateita ja kylmää ilmaa tänne ja heti!

(20:05) Heat is on


Ostin Huuto.net:in kautta kerimispuut ja -laitteen. Laitteen ovat vanhoja, mutta todella tukevia ja toimivia, ja mikä parasta, maksoivat vain 21 € yhteensä. Kiitos Turkuun myyjälle ja hakijoille :). (Ostin siis jo viikkoja sitten, mutta vasta sain itse haettua turkulaisten tuomiset anoppilasta.) Heti alkuun piti kokeilla saako puille vyyhdettyä lankaa, eli pystyykö sillä tekemään nurinkurista hommaa, pystyi.

(20:45) Kerimispuut in Kerava (Koti)

Nyt sitten vaan vyyhtejä tekemään ja kool aidit käyttöön. Pari päivää sitte automaattisesta postauksesta näkyikin iso kasa Kool-aideja, tilasinpa minäkin (kun kaikki muutkin) Jari Mäeltä niitä, harmi, ettei vihreitä makuja / värejä ollut saatavilla! Mutta melkoinen värivalikoima nyt on, eli enköhän niistä jotain saa aikaiseksi... :) Mäen palvelu oli nopeaa! Parissa päivässä oli paketti kotona postilootassa, hinta: 70 senttiä per pussi + 2 € kuljetuskulut.

Toi keriminen on tosi nopeaa nyt, luulempa että moni kosahtanut lankakerä pääsee uusinta käsittelyyn. Tässä aiemmin koolailemiani lankoja pääsi siistiytymään, aika karmeita käsinkerittyjä keriä olivat aiemmin (muistanette mm. sen ananaksen mallisen väkerryksen vanhassavanhassa postauksessa?).

(21:04) Kerimispuut(21:07) Kerimispuut

Toi tutkimussofta teki eilen jonkin päivityksen ja sen jälkeen se ei ole auennut. (Pienet kuvat on softan lähettämiä, isot mun laittamia)Mutta hyvä puoli siinäkin asiassa on, nyt kännyn oma kamera toimii, ja olenkin tutustunut sen hienouksiin. Onko vähän parempi kamera kuin aiemmin?! Kivaa napsia kuvia :)
Kerityt langat kaikissa mahdollisissa väreissä eli oikea, seepia, mv ja negatiivi.

Juhon ankka negatiivina
Omakuva seepiana (ai miten niin kuvauskohteet vähissä?!)
Parveke mustavalkoisena. Seinällä mun huovuttama orvokkityö, jonka aurinko on haalistanut.
Juho tutkii mun tekemää pajukoria, lievittääköhän pajun kuoren alla oleva luonnonsärkylääke noin hampaiden tulon aiheuttamaa epämukavuutta?!


The activitys that I had yesterday: holiday (11.5h). The cities that I visited today: Karjalohja (15.3h), Kerava (3.3h). The moods that I had today: happy (11.5h). The places that I stayed in today: Koti (3.3h), Suviranta - mokki (15.2h).

Ei kommentteja: