torstaina, lokakuuta 26

Kivaposti-päivä

Jee, tänään postinjakaja sai taas raataa vuokseni. Sain kaksi pakettia: toisen olin itse tilannut uudesta lempikaupastani Villihelmestä ja toisen sain ihanalta Salaiselta neuleystävältäni :)

Sny muisti minua mahtavalla paketilla, jossa oli kirje, 3 lakua, ystävännauha opaskirjanen, pari fuksian värisiä kynttilöitä ja uskomattomanihananhuikeanmahtavia Addin nalleja, jotka estävät silmukoita karkaamasta puikoilta!!!
KIITOSKIITOSKIITOS!!! :) Nallet ovat aivan parhaat ikinä!

Villihelmi lähetti mulle vihreitä siemenhelmiä ja -lasihelmiä, jäisen näköisiä kirkkaita helmiä ja sekoituspussin ja korupiikejä ja joustavaa korunauhaa ja kiitoksena vielä pari helmeä.
Toi kiitoslahja on aivan mieletön juttu, ja takuuvarma keino saada mut pysymään asiakkaana, pienistä mäkin iloni revin...

Mutta ihanaa postia kertakaikkiaan!!!

Lopuksi vielä kurkistus siihen, mitä olen tänään väsännyt...
Jos ette enää ikinä kuule tästä on ajatus täysi susi. Muuten tulette kuulemaan hehkutusta kuvien kera :) Osallisina Pop-lanka ja metalliverkko.

Muuten olen tekemässä BO:ta, joka ei etene, ja pyörittelen kaikkia lankojani ja yritän keksiä THE neuleen mitä tekisin seuraavaksi, kunhan jono neulontanurkkauksen UFOissa vähän pienenisi...

Edit* Kiitos armas blogger, kun annoit mun lisätä kuvat! :)
edit*2 typoja korjailemassa...

2 kommenttia:

rebekka kirjoitti...

Vau, mitä olet tilannut!!!

Taija K kirjoitti...

Ollaan samiksia siinäkin mielessä, että mullakin on nuo nallet. Minä en vain ole saanut niitä "toimimaan" oikein. Kuinka tiukka nalle pitää oikein valita, että se pysyy? Olen yrittänyt työmatkalla pitää nalleja, mutta aina ne on pudonneet ennen perillepääsyä.
Vintage-kirja on ihana. Haluisin aloittaa kaikki mallit heti tänään ;o)